Afbeelding
Foto:

Groot Dart Toernooi
in t Hart van Son.

Op zondag 19 februari wordt er weer een groot Dart Toernooi gehouden in t Hart van Son. Ook deze keer weer georganiseerd door Linda, eigenaresse van t Hart van Son en zelf een fervent darter en Bernard ( Bernie ) Richters, ook een fanatiek darter.

Er zijn al een behoorlijk aantal koppels die zich hebben ingeschreven, maar er is nog plek over voor meer koppels. Inschrijven kan via Facebook of aan de bar en kan tot a.s vrijdag. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per koppel. De wedstrijden starten om 14.00 uur en er zijn 5 dartbord banen beschikbaar. Het inschrijfgeld is tevens het prijzen geld, dus hoe meer inschrijvingen hoe hoger het bedrag is dat een koppel kan winnen. Voor iemand die wel eens overwogen heeft om met vrienden een team te vormen om te gaan darten, is dit een mooi gelegenheid om iets meer te weten te komen over darten. Ook niet darters zijn uiteraard welkom.


Tweede huiskamerproject voor senioren

Binnenkort start de levgroep in son en Breugel een tweede huiskamerproject voor senioren
Deze zal plaatsvinden op maandagen van 13.30 - 16. 30 uur in het parochiehuis van de PETRUS BANDEN KERK Kerkplein Son.

De kosten bedragen € 12,50 euro per maand. Materialen en consumpties zijn hierbij inbegrepen. Mocht u op zowel maandagmiddag als donderdagochtend willen deelnemen, dan zijn de kosten € 20 euro per maand.

U kunt zich aanmelden bij de Levgroep, tel. 0499-475361 of op dinsdag donderdag en vrijdag bij Jozien van de Boom 06-14871257
Nieuwsgierig geworden…….. maar toch liever eerst eens een kijkje nemen, dat is geen enkel probleem, u bent van harte welkom!


Schrijver gezocht

De redactie is op zoek naar mensen die graag artikelen, berichten of interviews schrijven.
Mocht u te weinig tijd hebben om u elke week in te zetten voor DeMooiSonenBreugelKrant dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn ook op zoek naar gastcorrespondenten die af en toe een bijdrage willen leveren. Mocht u zin hebben om zich wekelijks voor deze uitgaves in te zetten, dan is dat mogelijk. Graag zelfs! Voor aanmelden of meer informatie mailt u naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl. Alvast bedankt en denk eraan: zonder u geen MooiSonenBreugelKrant!