SBC JO15-6 - Wilhelmina Boys JO15-3G 1 - 10
SBC JO13-5 - VRIJ------- Oirschot Vooruit JO13-5 - SBC JO13-6G 3 - 1
SBC JO13-7 - Woenselse Boys JO13-4 2 - 2
SBC MO13-1 - Den Dungen MO13-1 6 - 1
SBC JO12-1 - FC Eindhoven AV JO12-1 10 - 1
RKKSV G2G - SBC G1G 7 - 3
SBC JG 1 - VRIJ------- SBC JG 2 - VRIJ------ SBC JO11-1 - Unitas '59 JO11-1 2 - 1

SBC JO13-3 zet Beerse Boys JO13-2 eenvoudig opzij

Twee weken geleden verloor SBC de eerste wedstrijd van de competitie met geflatteerde cijfers van Nieuw Woensel JO13-1 (4-0). Afgelopen zaterdag kwam Beerse Boys JO13-3 op bezoek in Son. Zij verloren twee weken geleden in Oirschot nog ruimere cijfers. (7-2)

SBC JO13-3 begint sterk en staat binnen twee minuten al op voorsprong. Chris van de Vorst scoort de: 1-0.
De Beerse Boys JO13-2 lijken door deze mentale dreun de weg kwijt. SBC is oppermachtig, maar is af en toe slordig in de passing, zodat het enorme overwicht geen kansen opleveren. Na tien minuten krijgen de Beerse Boys de eerste echte kans maar deze gaat ruim over het Sonse doel. De Beerse Boys sterker en krijgen enkele grote kansen. Maar keeper Bart van SBC voorkomt de gelijkmaker.

In de tweede helft gebeurt er bijzonder weinig. SBC JO13-3 is slordig en onzorgvuldig en de Beerse Boys JO13-2 kunnen blijkbaar niet beter.
Een mooi kans van Chris Weijers in de tweede helft kan gaat net naast. Niet veel later krijgt dezelfde Chris een strafschop, Freek weet deze echter niet om te zetten in een doelpunt. Toch gaat SBC steeds beter spelen en krijgt mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. Na een afgekeurde goal van Chris Weijers maakt Job uiteindelijk de 2 - 0. SBC zet nog even druk Duco komt vrij voor de keeper maar zijn schot eindigt op de buitenkant van de paal.
Het blijft zodoende 2-0.

SBC JO13-3 wint zo vrij gemakkelijk zonder zich buitensporig in te spannen van de Beerse Boys JO13-3, gezien hun vertoonde spel lijkt het erop dat dit de zwakste tegenstander is uit de voorjaarscompetitie.

Over twee weken komt Oirschot Vooruit JO13-3 op bezoek in Son en dit zal een andere opponent zijn.

Nijnsel TVE/Reclame slikt nederlaag

In het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven nam Nijnsel het op tegen de amateurs van Eindhoven. Eindhoven begon sterk aan de wedstrijd en zette Nijnsel meteen onder druk. De aanvallers van Eindhoven bleken de gehele wedstrijd een plaag voor Nijnsel en het kreeg er geen enkele grip op.

Na een kwartier spelen kwam Eindhoven terecht op voorsprong. Een aanval over rechts werd beheerst afgerond. Eindhoven bleef de wedstrijd daarna dicteren en na een half uur verdubbelde het de score. De opgekomen linksback van Eindhoven begon aan slalom waarbij hij te makkelijk iedereen mocht passeren en via een combinatie rondde hij met de punt van de schoen af.

Kort voor rust beging een centrale verdediger van Eindhoven een overtreding. Hij ontving hiervoor een gele kaart. De vrije trap werd door Johan van der Pas genomen en door Stedan Hulsen binnengekopt. De verdediger van Eindhoven maakte nog een opmerking naar de scheidsrechter naar aanleiding van de overtreding en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart. Na rust kreeg Nijnsel meteen de beste gelegenheid om gelijk te maken. Een handsbal van Eindhoven werd bestraft met een penalty. Stefan Hulsen plaatste de bal in de hoek, maar de keeper pakte de bal knap.

Daarna werd het een vervelende wedstrijd om naar te kijken. De thuisploeg treuzelde enorm lang en er werd niet tegen opgetreden. Op de counter werd Eindhoven regelmatig gevaarlijk, maar vergat het te scoren. Nijnsel kreeg weinig kansen en was veel te slordig in de passing. Een kwartier voor tijd kreeg Joost Vervoort de bal tegen zijn lijf, maar de scheidsrechter beoordeelde dit helaas als een handsbal. De bal verdween op de stip en werd vakkundig tegen de netten geschoten. Ondanks het numerieke overwicht was de wedstrijd gespeeld. Door deze nederlaag zakt Nijnsel een paar plaatsen. Nu volgen er twee weken rust waarna thuis tegen Braakhuizen de competitie weer hervat wordt. Uit werd van deze ploeg gewonnen, maar de laatste weken draait het als een trein in Geldrop en dus is Nijnsel gewaarschuwd.