Corridor D1 een maatje te klein
voor oppermachtig Avanti D1

De Corridor D1 een maatje te klein voor de oppermachtig Avanti D1
Avanti D1 kon afgelopen weekend kampioen worden als ze minimaal een punt overhielden aan het duel met De Corridor D1. In december speelde Avanti D1 in Schijndel de Breugelse meiden volledig van de mat (12-2). Maar er is in de tussentijd veel gebeurd. De Corridor heeft vier keer gewonnen en speelt steeds beter. Deze wedstrijd was een mooie test om te kijken waar de meiden nu staan.

In een volgepakte sportzaal De Landing, waar opvallend veel Schijndels publiek op de been was, mist de Corridor D1 alleen de nog geblesseerde Fenne.

Avanti D1 begint meteen sterk aan de wedstrijd en zet De Corridor D1 direct zwaar onder druk. Corridor D1 beperkt zich tot verdedigen, maar het heeft grote moeite met het flitsende spel van Avanti D1. Na tien minuten valt de 0-1 die in een paar minuten overgaat na 0-2. De blauw hemden uit Schijndel spelen als een terechte kampioen en overklassen De Corridor D1 op alle fronten. Na weer een prima aanval scoren ze opnieuw: 0-3. De Corridor komt er niet aan te pas en is blij dat het verschil slechts drie treffers is bij de rust.

In de tweede helft draait Avanti D1 en krijgt veel kansen, maar weten niet te scoren. De Corridor D1 bijt van zich af en komt steeds meer tot aanvallen en scoort uiteindelijk de 1-3 tien seconde later scoort ook Avanti: 1-4.
De Corridor D1 herpakt zich razendsnel en scoort opnieuw 2-4.
Avanti D1 schakelt een tandje erbij en scoort na een watervlugge aanval: 2-5. Corridor kan het hoge tempo niet bijbenen en Avanti scoort binnen een mum van tijd ook nog eens de 2-6 en 2-7 en mist zelfs een strafworp. De Corridor D1 komt toch wat beter in de wedstrijd en Ellis scoort van grote afstand 3-7
In de slotseconde scoort Avanti D1 nog een keertje en brengt daarmee de eindstand op 3-8. De Corridor D1 heeft hard gewerkt, maar was vandaag duidelijk een maatje te klein.

Avanti D1 is blij met het kampioenschap en De Corridor D1 richt zich op de dubbele confrontatie met nummer twee Celeritas D1 over twee weken de eerste wedstrijd in Schijndel.