Programma in Oase en in de tent

Zaterdag 25 februari
PEUTER- EN KLEUTERMIDDAG van 14.00 uur tot 18.00 uur in Oase.
Om weer te wennen aan het carnavalsgebeuren vindt in Oase een gezellige carnavalsmiddag plaats, waar peuters en kleuters zich thuis zullen voelen. Alle kinderen kunnen zich laten schminken als een echte superheld of mooie prinses en er zal zeker een optreden zijn van de Dommelsoppers. De entree bedraagt ? 2,00 per persoon (inclusief garderobe).

JEUGDZITTINGSMIDDAG van 14.00 uur tot 18.00 uur in de tent op het kerkplein.
Weer terug van weggeweest op de zaterdagmiddag! Elke deelnemer krijgt in ieder geval voor zijn/haar deelname een herinnering overhandigd door prins Jeroen en prinses Lieke.
Aan het einde van de middag kunnen jullie meezingen met de hits van Jeroen van Zelst. Prins Jeroen en prinses Lieke zullen aan het einde van deze middag bekend maken wie de winnaar zal zijn en beker mee naar huis mag nemen.
De toegang voor deze middag bedraagt ? 2,00 p.p.

Zondag 26 februari
FAMILIEMIDDAG van 14.30 – 18.00 uur in Oase

Maandag 27 februari
BABY, PEUTER EN KLEUTERMIDDAG vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur in Oase.
Een unieke baby- en peutermiddag voor de allerkleinsten. Om 14.00 uur gaan de deuren van Oase open voor de papa's en mama's met baby's, peuters en kleuters.
Entree: ? 2,00 per persoon (inclusief garderobe). Met aangepast muziekvolume en speciale verschoontafels brengt cv de Dommelsoppers de baby's en peuters de beginselen van carnaval vieren bij.

FAMILIEMATINEE van 14.00 uur tot 18.00 uur in de tent op het kerkplein.
Met medewerking van feest dj Maarten voor de muzikale noot, met diverse dansgroepen van de Dommelsoppers en natuurlijk de raad van 11 zetten we de tent op z'n kop! Van jong tot oud kunnen we met zijn allen in de polonaise! Tevens is er een prijs te winnen voor de mooiste/origineelste verklede jongen of meisje.
De entree bedraagt € 2,00 p.p.

Dinsdag 28 februari
PEUTER- EN KLEUTER MIDDAG 14.00 uur tot 17.00 uur in Oase.
De kleinsten onder ons die nog niet moe zijn kunnen nog eenmaal met de voetjes van de vloer. Samen met Prinses Ariel en Superheld Spider-man zal dit een gegarandeerd spetterende afsluiting van de carnaval zijn. Entree: ? 2,00 p.p. (inclusief garderobe)

GROOT KINDERCARNAVALSFEEST van 14.00 uur tot 18.00 uur in de tent op het kerkplein.
Als afsluiter hebben we voor jullie de geweldige Dikdakkers Snappie Kidsshow!
Ook deze middag zullen de dansgroepen van de Dommelsoppers voor het laatst hun dansen presenteren en zal er aan het einde van de middag door Prins Jeroen en Prinses Lieke een mooist verklede worden uitgekozen, dus zorg dat je gezien wordt!
Entree bedraagt € 2,00 p.p.

Kijk voor meer informatie op www.dommelsoppers.nl