Afbeelding
Foto:

Een Blind Date in Theater
De Blauwe Kei

Op vrijdag 3 maart is er weer een Blind Date in Theater De Blauwe Kei. De Rabobank Theaterzaal is op die vrijdag dé locatie voor iedereen die zin heeft in een spannende theaterbelevenis. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Voor iedereen die openstaat voor nieuwe ervaringen en van verrassingen houdt is De Blind Date geschikt. Totdat het gordijn opengaat, blijft het voor de bezoekers de vraag welke artiest die avond het podium betreedt.

Bij de vorige Blind Date op 9 februari hebben de bezoekers in onze Kleine Zaal kunnen genieten van Fred Delfgaauw. Vorige jaren waren onder andere circusartiest Jamie Adkins, Philippe Geubels en slagwerkgroep Percossa te zien.

Kaarten voor de Blind Date kosten € 17,50 (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.


Feestelijke opening
MBS Eindhoven

Feestelijke opening MBS Eindhoven op 9, 10 en 11 maart
MBS Eindhoven, een school voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO), houdt in maart maar liefst drie dagen feest.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de school eind vorig jaar eindelijk is verhuisd naar een nieuw, eigentijds schoolgebouw aan de Venetiëstraat in Eindhoven. Daarnaast bestaat de school 50 jaar, ook dat is een mooie mijlpaal.
Donderdag 9 maart vindt de aftrap plaats van de festiviteiten. Dan wordt het schoolgebouw officieel geopend door Jannie Visscher, wethouder van Onderwijs in de gemeente Eindhoven. De school heeft die middag een interessant en gevarieerd programma samengesteld voor genodigden. Margriet Sitskoorn, hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg, houdt een lezing met als titel 'Frontaal is de basis voor succes' en er zijn optredens van leerlingen van MBS Eindhoven samen met theatergroep

Carte Blanche uit Eindhoven.
Carte Blanche is ook van de partij op vrijdag 10 maart wanneer het feest exclusief wordt gevierd voor de leerlingen. De theatergroep geeft voorstellingen samen met mensen die een (verstandelijke) beperking hebben. Voor hen vormt een handicap geen hindernis maar is het juist de motor om kunst te maken. Het belooft een cool feestje te worden met nog tal van andere verrassende activiteiten. Zo laat 'Mad Science' de leerlingen kennismaken met de wereld van wetenschap en techniek. De leerlingen werken die dag ook nog aan een aantal kunstwerken die speciaal voor de verschillende afdelingen van MBS Eindhoven worden vervaardigd.
Op zaterdag 11 maart worden de festiviteiten afgesloten met een feestelijke open dag.
Vanaf 10.00 u tot 14.00 u zet MBS Eindhoven haar deuren wagenwijd open voor belangstellenden. Ouders, verzorgers, opa's en oma's, familie, vrienden, buren en andere
geïnteresseerden zijn die dag van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe school.
Er zijn rondleidingen en de leerlingen zorgen voor lekkere hapjes en een drankje.

Meer informatie: Over MBS Eindhoven
MBS Eindhoven is een school voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. De leerlingen hebben een leer- en ontwikkelingsachterstand en daarmee een eigen onderwijs- en ondersteuningsbehoefte.
MBS Eindhoven is een school waar leerlingen zich thuis voelen en zich conform hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. De leerlingen worden uitgedaagd om te groeien naar
een zo zelfstandig mogelijke vorm van volwassenheid.
MBS Eindhoven is onderdeel van Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra (SSOE).
Contact Henk Smeets, directeur MBS Eindhoven
T: 040 – 251 5859 M: 06 24 76 36 80