HTC MD3
HTC MD3 Foto:

MD3 Zaalhockey Kampioen

Na een zinderend, zenuwslopend laatste drieluik pakte alles goed uit en was het ineens niet Eindhoven maar HTC Son dat Kampioen werd...
Een ontwikkeling waarop wij hoopten en stiekem rekening mee hielden, maar te mooi om waar te zijn voor ons allemaal, vooral als je rekening houdt met alle factoren.
Na een nerveuze start, volgde mooie combinaties op het veld, voorsprong, gelijkspel, spanning en sensatie, het was er allemaal, wat een ontlading...
Een mooi feestje volgde voor alles en iedereen, een ervaring om nooit meer te vergeten voor ons allemaal.
Trots op alle speelsters, dames hulde voor ieders inzet en arbeid...

Permanent kampioen!

Na een spannende strijd in de zaal om het kampioenschap is HTC meisjes A3 toch echt kampioen geworden.
Dit combinatie team van meisjes A3 en A4 heeft na een korte gewenningsperiode alles uit de kast gehaald met maar één doel voor ogen: kampioen worden! Met passie en inzet zijn ze gezamenlijk tot dit doel gekomen. Het eerste kampioenschap in tijden smaakte daarom ook zeker naar meer. Met als kers op de taart: Wanneer het kampioenschap behaalt wordt, moet de coach zijn haar blonderen. Met toch wat spijt van zijn gemaakte afspraak kwam hij deze toch maar na. In de toekomst zal de coach toch beter op zijn grote mond moeten gaan letten, nu hij heeft gezien waartoe de meiden in staat zijn.

Meisjes 1 wint bij Skunk

Ons meisjesteam heeft het afgelopen weekend een wedstrijd afgewerkt tegen Skunk uit Veghel. En met succes.
Isa Habraken doet verslag: "We hadden er weer zin in, want we hadden al twee weken geen wedstrijd meer gespeeld. De eerste set hadden wij gewonnen, die set was niet heel spannend. De tweede set was ook niet heel spannend, die had Skunk gewonnen. Maar de derde set was wel heel spannend, want op het einde stond het 24-24. Je moet altijd met twee punten verschil een set winnen. Uiteindelijk hebben wij gewonnen met 26-24! De vierde set was ook heel spannend maar die had skunk gewonnen. En dat betekent dat het 2-2 stond, maar je moet minstens drie punten hebben om een wedstrijd te winnen dus moesten we nog een vijfde set spelen. Ook die was heel spannend. Uiteindelijk hebben wij met 15-11 gewonnen, want als je een vijfde set speelt hoef je maar 15 punten en normaal gesproken moet je 25 punten scoren om een set te winnen. Al met al was het een heel spannende en leuke wedstrijd!"

Deze week mag Heren 1 aantreden tegen de altijd lastige tegenstander VC Blokkart 1. Het gepromoveerde team presteert verrassend goed dit seizoen en zullen gebrand zijn om van de nummer 1 te winnen.

Lijkt jou het ook leuk om te volleyballen? Kom maandagavond 20 maart vrijblijvend en gratis meedoen met het gezelligheidstoernooi en maak kennis met onze gezellige club! Het is van 20:00 tot 22:30 uur in De Landing. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie, bezoek www.vcpieterbrueghel.nl of mail naar info@vcpieterbrueghel.nl