Afbeelding
Foto:

De Samenloop voor Hoop dit jaar in Best

Over drie maanden is het alweer een jaar geleden dat het Samenloop voor Hoop bestuur uit Best het stokje tijdens de Samenloop in Son en Breugel over mochten nemen. Nou ja, stokje… Het werd een toiletpot! Een paarse nog wel; de kleur van geloof en hoop.

Door: Edwin Grotentraast

Met carnaval is 'De Paarse Pot' en mascotte Sam door Samenloop voor Hoop Best ingezet bij de optocht in Klompengat. Het motto was 'De pot moet gevuld' met bijbehorende carnavalsslogan 'Vulde gij em ok?'

Helaas is dat nog steeds nodig; geld inzamelen om onderzoek tegen de ziekte kanker te bekostigen. Vorig jaar was die inzameling hiervoor in Son en Breugel, tijdens de Samenloop voor Hoop en dit jaar zal dit dus geburen in Best. De overtuiging van de organisatie in Best is 'Alleen samen komen we steeds dichterbij'. Steeds dichterbij een leven waarin niemand meer hoeft te sterven aan de gevolgen van de slopende ziekte kanker.

In het weekend van 10 en 11 juni vindt de Samenloop voor Hoop in Best plaats; met hetzelfde doel als in Son en Breugel vorig jaar. We gaan door met de strijd. De organisatie in Beste laat weten dat er al twee uit Son & Breugel zich in Best hebben ingeschreven: SWZ Zonhove en De Sonse Krutjes. Een mooi begin.

Uitnodiging
Omdat de organisatie van De Samenloop voor Hoop in Best het evenement in Son en Breugel heeft mogen meemaken, willen zij alle inwoners van Son en Breugel als buurgemeente nogmaals van harte uitnodigen voor de Samenloop in Best. Wil je meelopen als teamlid, meehelpen als vrijwilliger, meebeleven als Eregast, meld je dan aan via de site:
https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-brabant/best/aanmelden/ of stuur een e-mail aan Best@SamenloopVoorHoop.nl
De eerstvolgende informatieavond is overigens op 18 april, in het Heerbeeckcollege.
De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur; aanvang om 20:00 uur.

Samenloop voor Hoop is ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/SamenLoopvoorHoopBest/
Of kom gewoon een kijkje nemen op 10/11 juni rondom het gemeentehuis in Best.
De organisatie zorgt voor een mooi programma, hapjes en drinken.
Samenloop voor Hoop Best hoopt natuurlijk ook op het prachtige weer van vorig jaar in Son en Breugel

Namens het voltallige bestuur: graag tot ziens!
Edwin Grotentraast
Voorzitter Samenloop voor Hoop Best


Afbeelding
Afbeelding