woensdag 15 maart

Reumavereniging regio Eindhoven organiseert samen met Remedica de lezing

Voorkomen is beter dan genezen, woensdag 15 maart 19.00 – 21.30 uur
Er is een lezing en een informatiemarkt rond hart- en vaatziekten, diabetes en artrose. Een verpleegkundige kan als u dat wilt u cholesterol meten en u krijgt direct de uitslag mee.
Gratis toegankelijk. Ook niet leden zijn van harte welkom Locatie: Wijkcentrum de Toeloop, Jozef Israëlslaan 2, Eindhoven Vragen? Bel gerust: 06 83 40 78 50 of mail: info@rveindhoven.nl

zaterdag 18 maart en zondag 19 maart

Toneelgroep Maan speelt Armandus de Zoveelste

Koning Armandus de Zoveelste is radeloos en wil niet meer regeren als zijn vrouw, koningin Mariola, van de ene op andere dag niet meer wakker worden kan.
Toneelgroep Maan neemt je mee in een wonderlijke schemerwereld waar Puur Toeval en Brute Pech regeren. Ga met Armandus mee op avontuur in deze spetterende voorstelling vol actie, spanning, maar vooral veel om te lachen natuurlijk. Familietheater voor kinderen van 4 tot en met 104 jaar.
Te zien in het Vestzaktheater: 18, 19, 25 (twee voorstellingen) en 26 maart en in OnsTejater in Lieshout op 17 april
Kaartverkoop via de website van de theaters. Voor meer informatie: www.toneelgroepmaan.nl

zondag 19 maart

Vlooienmarkt dameskorfbalvereniging De Corridor

De plaatselijke dameskorfbalvereniging de Corridor gaat op 19 maart a.s. voor de 35ste keer haar GROTE VLOOIENMARKT organiseren, tussen 10.30u en 15.00u bent u van harte welkom aan de van Gentlaan 2a in Breugel.

Touwtrekken

Zondag 19 maart bij Sportcafé Expreszo Touwtrekken. een team bestaat 4 deelnemers en een coach, het inschrijfgeld bedraagt €10,- inschrijven kan nog via touwtrekken@expreszoson.nl og gewoon bij sportcafë Expreszo aan de Rooijseweg 3 in Son en Breugel

zaterdag 25 maart en zondag 26 maart

Fotoclub De FotoSchouw exposeert

In het weekend van 25 en 26 maart 2017 organiseert Fotoclub De FotoSchouw haar jaarlijkse (gratis) expositie in buurthuis 't Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven. Op beide dagen zijn tussen 12.00 en 17.00 uur de beste foto's van onze leden over zeer uiteenlopende onderwerpen te zien. Met in totaal 150 foto's en twee series audiovisuele presentaties van elk een half uur, heeft de expositie zoveel te bieden dat je er gemakkelijk meerdere uren door kunt brengen.

zondag 26 maart tot zondag 26 maart

Open Parkdag HTC Son

HTC Son opent haar deuren. Voor jong tot oud. Doorlopend kennismakingsactiviteiten met de golfsport, hockey en tennis. Gratis koffie/thee met iets lekkers. Springkussen voor de allerkleinsten. En een Goodybag bij deelname aan de activiteiten.