Afbeelding
Foto:

Zeer geslaagde actie Voedselbank Best bij Jumbo Son en Breugel

De afgelopen weekend door de Voedselbank Best e.o. gehouden de winkelactie bij Jumbo Son en Breugel is een geweldig succes geworden.

Dankzij het winkelend publiek hebben we ongeveer 80 bananendozen artikelen kunnen inzamelen. Alle reden om verheugd te zijn met dit grote aantal.
De voorraad bij de voedselbank kan heel aardig worden aangevuld. De cliƫnten die wekelijks een voedselpakket komen ophalen zullen de komende periode ervaren dat er artikelen bij zitten die maar sporadisch in de pakketten aangetroffen worden. Dat de actie zo,n succes is geworden wordt zowel door de cliƫnten als door de vrijwilligers/sters van de voedselbank zeer gewaardeerd.
Vanaf deze plaats wil de voedselbank alle gulle gevers hartelijk bedanken voor hun bijdragen en de bedrijfsleider en personeel van de Jumbo Son en Breugel voor hun medewerking en hun gastvrijheid.


Koningsdag 2017, de voorbereidingen zijn in volle gang.

Ook dit jaar organiseert Koningsdag Gentiaan weer een markt voor en door kinderen. De kramen worden ingericht met kleding, speelgoed, eigengemaakte knutsels of lekkernijen. De kraamhuur kan vanaf nu worden gereserveerd via koningsdaggentiaan@gmail.com. Graag hierbij de activiteit in de kraam vermelden en uw telefoonnummer.
U kunt een halve kraam reserveren voor slechts 6 euro en voor een hele kraam betaalt u 12 euro. Een grondplaats kan ook, en daarvoor zijn de kosten 3 euro.
Nieuw dit jaar!
Naast de Kunstjaarmarkt voor volwassenen start de Gentiaan dit jaar met een Kunstmarkt voor en ook weer door de jeugd. Kinderen kunnen hun kunst tonen op deze dag voor een groot publiek. Uiteraard wordt er door de commissie beoordeeld of de kunst ook werkelijk voor kinderen is bedoeld of door een kind is gemaakt.
Dus: kun je schilderen, boetseren, tekenen of heb je een bijzondere creatieve hobby : pak je kans om dat in het dorp op Koningsdag te exposeren! Je kunt ook laten zien hoe je aan je kunststuk werkt. Neem wel zelf je materialen mee, maar stroom is aanwezig als je dat nodig hebt.
Meld je aan via koningsdaggentiaan@gmail.com.


Afbeelding