Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Stichting Goud voor Oud
van start!

Helpt u mee ouderen weer vaker te laten genieten?
Muziek kan iemand echt ráken. Tijdens een optreden voor de ouderen staat iemand na lange tijd eventjes op en maakt voorzichtig een dansje. Een dementerende die zijn eigen dochter niet meer kent zingt ineens een lied van vroeger mee. Dochter en personeel zijn ontroerd. Er wordt nog lang over nagepraat en nog weken van genoten. Muziek en humor geven energie!
We hebben het hier over een optreden van professionele artiesten voor ouderen en mindervaliden. Door artiesten met speciale programma's voor ouderen en met een gave de mens áchter de beperking te kunnen zien. Dit soort optredens zijn echter niet vaak meer mogelijk door enorm teruggelopen subsidies bij zorginstellingen en voor ouderenverenigingen. Stichting Goud voor Oud, een initiatief van Nancy van Heeswijk, zelf een zingende entertainster met een heel groot hart voor de ouderen, zet zich ervoor in om dit soort optredens vaker en gemakkelijker mogelijk te maken.

Steun gezocht!
Stichting Goud voor Oud zoekt bedrijven, verenigingen en particulieren die willen doneren. De stichting besteedt deze donaties aan een artiestengids vol passende optredens en een aanvullende bijdrage om de optredens te kunnen bekostigen. Via www.stichtinggvo.nl is reeds elke welkome euro te doneren! Op deze site leest u ook alles over de stichting en hoe u ons verder kunt steunen met acties of vrijwilligerswerk. Laat gerust een bericht achter en kijk wat u voor ons kunt betekenen, dan helpt u vele ouderen bij u in de buurt!
Op Donderdag 30 Maart word de stichting officieel gelanceerd bij Archipel Berkenstaete te Son en Breugel. Om een uitnodiging te ontvangen kunt u bellen met 0499-460113 of mailen naar info@stichtinggvo.nl.