Han Muller (links) tijdens de uitzending met Adrie Neervoort (rechts)
Han Muller (links) tijdens de uitzending met Adrie Neervoort (rechts) Foto: Adrie Neervoort

DeMooiSonenBreugelKrant op bezoek bij "Radio S&B".

Afgelopen donderdagavond was Adrie Neervoort, uitgever van DeMooiSonenBreugelKrant op bezoek in het programma "N'oublieze jamais" van Radio S&B.

Programmamaker Han Muller sprak met hem over het nieuwe initiatief van dit weekblad, te weten TIPMooiSonenBreugel. Het doel is om tot een platform te komen van betrokken inwoners van onze gemeente, die een idee of mening hebben over hoe Son en Breugel nog leuker, meer leefbaar en dynamischer kan worden. Een echte Volksraadpleging dus, begeleid door onderzoeksbureau TOPonderzoek.
Reden genoeg voor Radio S&B om daar als lokale radiozender tijd voor in te ruimen.
Adri e wist te melden dat al zo kort na de start van de inschrijving via de website het aantal van 100 aanmeldingen al was bereikt. Het toont volgens hem de betrokkenheid van de inwoners met het leef- en woongenot van ons dorp.

Het werd een prettig en informatief gesprek, afgewisseld door de muziek die Adrie –net als al de gasten in onze radioprogramma's- zelf had uitgekozen.
De hele uitzending is (terug) te beluisteren via www.radiosenb.nl . Kies op de Menubalk "Programma's" en scroll door naar "N'oubliez jamais".
Wij wensen Adrie en zijn team alle succes met dit nieuwe initiatief.

Opgeven voor het burgerpanel kan natuurlijk nog steeds via www.TipMooiSonenBreugel.nl.