40ste editie Acura 24-uurs zwemmarathon

Op vrijdag 7 april 2017, 20.00 uur, zullen bij alle zwemmers en zwemsters de zenuwen door het lichaam gieren, want dan klinkt het startsein voor alweer de 40ste edite van de 24-uurs zwemmarathon georganiseerd door zwem- en waterpolovereniging Argo.
De conditie en het doorzettingsvermogen zullen stevig aan de tand worden gevoeld tijdens deze 24 uur durende krachtmeting tussen de volgende deelnemende verenigingen:

Argo (Sint-Oedenrode), Nautilus (Veghel), Tempo (Valkenswaard) en Zegenwerp
(Sint-Michielsgestel).

Argo is trots om dit jaar een zeer gemotiveerd team aan het publiek te mogen voorstellen. Ze zullen het gevecht met de andere verenigingen aangaan, maar wie de winnaar wordt is erg spannend.
Ook dit jaar hebben alle verenigingen zich weer op en top voorbereid door middel van intensieve training. Natuurlijk gaan ze allemaal voor het verbreken van het marathonrecord. Hierbij kunnen ze de hulp van het publiek goed gebruiken. Kom dus dan ook allemaal naar zwembad "De Neul" om de zwemmers en zwemsters aan te moedigen. Het zwembad zal 24 uur gratis geopend zijn voor publiek. Vooral de uurtjes midden in de nacht zijn erg zwaar voor onze topsporters. Na meerdere malen een uur lang 50 meter sprint te hebben gezwommen, gaat vermoeidheid parten spelen een enthousiast publiek doet dan wonderen.

Wie zullen er dit jaar het team van Argo vormen?
De heren: Pascal van Bakel, Jannus van Dinther, Niek Joosten, Antwan Peijnenburg, Luuk Santegoeds, Guus van Stiphout en Sander Somers (reserve).
De dames: Anne Gibbels, Floor Habers, Nikki Habers, Kyra Jongman, Janne Santegoeds, Maartje van Stiphout en Isa van Doorn (reserve).

De onmisbare coaching en begeleiding wordt verzorgd door: Anthony van Hout. De volgende masseurs zullen de begeleiding van de marathonploeg compleet maken: Mark der Kinderen en Roxanne Linders.
Wie zal dit jaar de zwemmarathon winnen? Het antwoord op deze vraag zal zaterdag 8 april om 20.00 uur beantwoord worden, want dan klinkt het eindsignaal!


Inloopbridgeclub de Beckart

Uitslag 23 maart. 1. Annie Kooymans en Sjannie vd Wijdeven 63.88%; 2. Toos Sanders en Jacques Jongeneel 53.47%, 3. Nel Dielemans en Jan Verbunt 53.47%; 4. Tineke Klomp en Lies Vissers 49.30%. Iedere donderdagmiddag inloopbridge. Iedereen is welkom, ook als je geen bridgepartner hebt. Info 0413 4747297


BC 't Koffertje

Uitslag BC 't Koffertje '94 van 27 maart 2017
A-lijn: 1 Willem Pieters & Harrie van Rijbroek 63,04; 2 Riet van de Laar & Nelly Vervoort 58,16; 3 Hetty van Geffen & Wil Schilder 57,29
B-lijn: 1 Thea van de Aker & Christ Verhoeven 64,06; 2 Wilma van den Biggelaar & Jan Janssen 57,81; 3 Marcel Janse & Willy Swinkels 52,60