Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Crowdfunding Goud voor Oud

Stichting Goud voor Oud brengt theater náár ouderen toe die langdurige zorg nodig hebben of naar zorginstellingen die steeds minder budget hebben om aan goed verzorgd entertainment te besteden. Stichting Goud voor Oud ondersteunt hierbij door middel van giften, donaties en sponsoring. Maar om onze activiteiten te realiseren hebben we uw steun nodig en daarom zijn we een CROWDFUNDING gestart.
Stichting Goud voor Oud gaat officieel van start op donderdag 30 maart a.s. met een feestelijke bijeenkomst in Berkenstaete. Het streven is om eind april de optredens te kunnen verwezenlijken.
HELPT U MEE? Ga dan naar www.stichtinggvo.nl, www.voordekunst.nl of social media. Bekijk ons filmpje en lees wat u terug krijgt voor uw donatie!

Waarom steunen?
Met uw steun maakt u optredens mogelijk voor mensen die door een ziekte of beperking niet meer zelf naar het theater kunnen. Zij verblijven vaak in tehuizen of het betreft ouderen die zich aangesloten hebben bij verenigingen dichtbij huis waar zij nog net heen kunnen. Deze ouderenorganisaties en tehuizen kunnen vaak niet het hele bedrag zelf financieren en u kunt daaraan bijdragen op diverse manieren.

Financiële bijdrage
Met een particuliere bijdrage draagt u bij aan alle hulp die Stichting Goud voor Oud kan bieden en wordt elke donatie goed besteed. Met een bijdrage van uw vereniging of organisatie kunt u bijvoorbeeld een optreden in een verpleeghuis in uw omgeving mogelijk maken. Zo kunt u zelfs bepalen in welke zorginstelling wij optreden mogelijk maken van het door u ingezamelde bedrag. Als we eenmaal ergens zijn geweest, ziet men ons graag weer eens terug. Met uw structurele steun kunt u bijvoorbeeld jaarlijks een optreden in een verpleeghuis in uw omgeving mogelijk maken.

Acties
Met uw vereniging, school, buurtvereniging of organisatie kunt u voor Stichting Goud voor Oud in actie komen! Maak uw omgeving enthousiast en ga samen aan de slag! Denk aan inzamelacties, sponsortochten en vele andere mooie initiatieven.
Vrijwilligers
Behalve met een donatie kunt u ons ook helpen als u een aantal uurtjes per week tijd over heeft en u deze goed wilt besteden. Wij zijn bijna altijd op zoek naar vrijwilligers, voor diverse klusjes, hulp bij acties, digitale werkzaamheden en meer.

Stichting Goud voor Oud
www.stichtinggvo.nl
E-mail: info@stichtinggvo.nl
Tel: 0499-460113
IBAN: NL45 RABO 0316 8946 56