Open Coffee Dommeldal (Son-Nuenen-Geldrop).

Open Coffee Dommeldal is een regelmatig gehouden, informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken.

Ontspannen netwerken dus onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee Dommeldal is geen vereniging waar je lid moet worden of contributie voor moet betalen. Het enige wat je moet betalen is het kopje koffie of thee tijdens de bijeenkomsten. De Open Coffee wordt gehouden op de 1e vrijdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur in de watermolen van Opwetten te Nuenen. Inschrijven voor de bijeenkomst kan op: http://ocdommeldal.nl/.

Door Annetje Tielemans

Vrijdag 7 april is weer de eerstvolgende bijeenkomst met een zeer speciaal onderwerp: Visleer. HET nieuwe leer!

Krokodillenleer, slangenleer en struisvogelleer zijn bekend, maar had u al al eerder gehoord van visleer?
Cees van de Ven van NyVidd fishleather komt vertellen over dit prachtige product.

Bijna 17 jaar heeft Cees, met een carrière als sportleraar, trainer en coach, doorgebracht op IJsland. Daar heeft hij heel goede contacten overgehouden aan vrienden en kennissen. Maar ook de cultuur en de invloed van de natuur hebben voor een deel gezorgd wie hij is geworden.
Dit leidde tot de drang daar iets mee te doen. Het beste van IJsland te tonen.
De beste IJslandse producten te introduceren in Nederland.
Wat 6 maanden geleden begon als bedrijfje om het beste uit IJsland te importeren werd al snel de wereld van visleer.
Een nog onbekend maar prachtig product met potentie.

Visleer is een duurzaam natuurlijk bijproduct van de visserij.
Mooi, innovatief, flexibel maar sterk. Visleer kan gebruikt worden voor design, interieur-design, schoenen, tassen, sieraden, stoffering, decoratie en meer.

Visleer, HET nieuwe leer. Op Strijp-S in de Urban Shopper heeft Cees zijn winkel Nyvidd fischleather. Het assortiment van Nyvidd: leer en producten zoals tassen, schoenen en sieraden van visleer.