donderdag 20 april

De Listening Room in Son

Donderdag 20 april is de tweede editie van de Listening Room in Son. Deze avond mogen we genieten van optredens van Woody Veneman, de Eindhovense Bob Dylan en Kiki Mettler, winnares van de Singer Songwriter challenge 2015 én door PopEi uitgeroepen tot Top Talent 2016/2017. Zaal open om 19:45. Meer informatie en kaartverkoop: www.listeningroom.nl

zaterdag 22 april

Beeldhouwerscollectief 'Vresselse Beeldhouwers

Beeldhouwers uit de regio, waaronder een aantal uit Son en Breugel, allen lid van het beeldhouwerscollectief 'Vresselse Beeldhouwers' exposeren op zaterdag en zondag 22 en 23 april van 11.00 – 17.00 uur met meer dan 100 beelden hun werk van de afgelopen twee jaar in een prachtige tuin op het Landgoed Zwijnsbergen aan de Vresselseweg 69 te Sint Oedenrode, de weg van Breugel naar Nijnsel. De toegang is gratis.

zondag 23 april

Wandeling IVN en Heemkundekring

IVN en Heemkundekring nodigen u uit voor een wandeling op zondag 23 april door Kanaaldijk Zuid, Kanaalstraat en Driehoek in Son en Breugel. Start: 13.30 uur. Start wandeling bij 'de Sonse Jachthaven' Kanaaldijk-Zuid 2, 5691 NL Son. De route zal ongeveer twee kilometer lang zijn, het tempo ligt laag en onderweg staan we regelmatig stil om naar de uitleg van de gidsen te luisteren. Wandelschoenen worden aanbevolen. Iedereen is welkom op deze gezamenlijke publiekswandeling. Deelname is gratis. Honden zijn helaas niet toegestaan (ook niet als ze aangelijnd zijn.)

dinsdag 25 april

Knutselmiddag, potjes pimpen!!!

Zijn er kids vanaf 8 jaar die in de saaie lange Meivakantie graag een middagje willen komen knutselen??? Op dinsdagmiddag 25 april gaan we van 14 tot 15.30 uur lege potjes versieren.Aanmelden per mail via info@Workshops-bijSas.nl. De kosten bedragen €7,50 per middag. Incl. ranja en een lekkere koek. Max. 15 kinderen per middag, wie eerst komt... Wil je een gaaf kinderfeestje plannen? Kijk dan zeker eens op www.Workshops-bijSas.nl!!

vrijdag 28 april

Concert klassieke muziek

Op vrijdag 28 april wordt er weer een klassiek concert gegeven door het "Duo Vrieswijk - Toxopeus" in Villa De Kleine Heide Europalaan 2a Son en Breugel. Het ensemble speelt voor u een gevarieerd klassiek programma (saxofoon en piano). Aanvang 15 uur. De concertruimte biedt plaats aan +/- 40-50 personen. Naast bewoners en familieleden zijn inwoners van Son & Breugel e.o. van harte welkom! Gelieve u aan te melden bij Astrid Groeneveldt, emailadres: zorg.sonenbreugel@zorggroepdelaren.nl

zaterdag 29 april

Overzichtstentoonstelling Martien Leenders

In Brasserie La Sonnerie is op 29-30 april een overzichtstentoonstelling te zien van fotografie van onze plaatsgenoot Martien Leenders.: Brasserie la Sonnerie, Nieuwstraat 45, 5691 AB Son. De tentoongestelde fotokunst is te koop. Geopend op: zaterdag 29 april en zondag 30 april Beide dagen van 11.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis.

Gerard van Maasakkers en Frank Cools

Op zaterdag 29 april geven Gerard Van Maasakkers en zijn partner Frank Cools de voorstelling "Maar liefje, nu heb je geen voetjes" in het Vestzaktheater aan de Kerkstraat in Son. Aanvang van de voorstelling 20.15 uur, de toegangsprijs bedraagt 22,00 incl. een pauzedrankje. Er kan nog een beperkt aantal kaarten gereserveerd worden via www.vestzaktheaterson.nl.

zondag 30 april

Open Dag radio S&B

Maandag 1 mei 2016 was de eerste uitzending van de lokale omroep "Radio S&B" te beluisteren. Reden genoeg om het 1-jarig bestaan op passende wijze te vieren. Op zondag 30 april a.s. houdt "Radio S&B" een OPEN DAG in onze studio…. Tussen 11.00 en ca. 17.00 uur zenden wij LIVE uit en kunt u kennismaken met een groot aantal van onze programmamakers.

dinsdag 2 mei

Knutselmiddag, spijkers&draadjes!!!

Zijn er kids vanaf 8 jaar die in de saaie lange Meivakantie graag een middagje willen komen knutselen??? Op dinsdagmiddag 2 mei van 14 tot 15.30 uur iets grappigs met spijkertjes en draad. Aanmelden per mail via info@Workshops-bijSas.nl. De kosten bedragen €7,50 per middag. Incl. ranja en een lekkere koek. Max. 15 kinderen per middag, wie eerst komt... Wil je een gaaf kinderfeestje plannen? Kijk dan zeker eens op www.Workshops-bijSas.nl!!

woensdag 3 mei

Mindfulness: Avond met Rob Nijmeijer

Mindfulness: je kan tegenwoordig geen blad, krant of je tablet openslaan of je komt het woord steeds weer tegen. Rob Nijmeijer kan ons er alles op een zeer vermakelijke manier mee kennis laten maken met Mindfulness. Op woensdag 3 mei a.s. om 20 uur in La Sonnerie bent u allemaal welkom om geïnformeerd te worden over Mindfulness. Kosten zijn € 5,00 incl. kopje koffie of thee. Betalen bij binnenkomst. Gratis voor Vrouw Aktief leden Graag aanmelden bij c.kollenburg@chello.nl t/m 2 mei