Afbeelding
Foto:

Open Coffee Dommeldal
(Son-Nuenen-Geldrop)

Open Coffee Dommeldal is een regelmatig gehouden, informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee Dommeldal is geen vereniging waar je lid moet worden of contributie voor moet betalen. Het enige wat je moet betalen is het kopje koffie of thee tijdens de bijeenkomsten. Je kunt je wel aansluiten bij de LinkedIngroep van Open Coffee Dommeldal. Dan krijg je maandelijks een reminder voor de komende bijeenkomst.

Door Annetje Tielemans

Vrijdag 7 april mochten we Cees van de Ven van NyVidd Fishleather welkom heten.
NyVidd verkoopt visleer. Visleer als losse vellen maar ook visleer verwerkt in producten als sierraden, schoenen, tassen en kleding. Er was een mooie uitstalling gemaakt van al deze producten en we kregen een Powerpoint presentatie met een filmpje waarin werd getoond hoe het visleer werd verwerkt en bewerkt. Het is een product dat in IJsland al meer dan 30 jaar wordt gebruikt. Zeker ook omdat het 3 keer sterker blijkt te zijn dan normaal runderleer. Dit komt door de vezelopbouw van de huid.

De vissen die hiervoor worden gebruikt, zalm, kabeljauw, wolfvis en zeebaars zijn allemaal in het wild gevangen of gekweekt in de fjorden van IJsland, Faroe eilanden en Noorwegen voor de consumptie. De vissen worden niet gekweekt voor de huid.

Na de presentatie was er weer volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee.

De volgende Open Coffee zal zijn op vrijdag 5 mei. Dan komt de spreker Robin Smith van Smith Advies & Consultancy, Senioren Service uit Son en Breugel. Robin komt dan spreken over de vraagstukken en oplossingen voor de ouder wordende mens. De Open Coffee zal dan weer plaatsvinden bij de Watermolen van Opwetten tussen 09.00 en 11.00 uur.


Uitslag pub quiz
in t Hart van Son

Afgelopen donderdag 13.04 was er weer de gezellige Pub Quiz in t Hart van Son.
De duidelijke winnaars waren de leden van het team GE-NIE en dit voor het altijd fanatieke team Tafel 3. De dames van de Baronielaan , ook altijd zeer fanatiek en hoog scorend , werden knap 3e.
De uitslag was als volgt;
1. Team GE_NIE met 83 punten , een hoge score
2. Team TAFEL 3 met 77 punten
3. Team de dames van de BARONIELAAN met 71,5 punten
4. Team DUTCH DYNAMITE met 71 punten
5. Team NIX met 69,5 punten
6. 3 WEDDINGS and A FUNERAL met 66,5 punten.

De volgende PUB QUIZ is op DONDERDAG 11 MEI. Tot dan in t Hart van Son


Afbeelding