donderdag 4 mei

Nationale Herdenking 2017

Op donderdagavond 4 mei a.s. staat Nederland stil bij de Nationale Herdenking. In Son en Breugel legt wethouder Robert Visser samen met leerlingen van basisschool de Krommen Hoek en de Regenboog en een Sinti-vertegenwoordiger kransen bij het monument bij de vijver aan de Europalaan. De harmonie PHEV, het St. Catharinagilde, de scoutinggroepen, de veteranen en de kerken in Son en Breugel leveren al jaren een bijdrage aan deze herdenking. Dit jaar zal ook de Jeugdgemeenteraad een eerbetoon brengen.

vrijdag 5 mei

Up With the People The Journey

Al meer dan 50 jaar een feest van verbinding Up with People brengt hun twee uur durende voorstelling. The Journey' reist door deze geschiedenis en inspireert het publiek met een combinatie van originele muziek en internationale dans. De show is uniek in zijn genre en authenticiteit en het benadrukt wat jongeren over de hele wereld verbindt. Het is een leuk, hedendaags spektakel voor de hele familie.
Tennishal HTC Rooijseweg 7 Aanvang 20.00 uur Kaartverkoop bij Cafetaria Spierings (Nieuwstraat 17), Boekhandel La Traverse (Nieuwstraat 38) en Cafetaria De Smickel (Veerstraat 24).

zaterdag 6 mei

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het Buitenland Zaterdag 6 mei presenteert Extravacanza 'Trouwen in het Buitenland'. Laat u op deze dag informeren en inspireren over alles wat u moet weten als u in het buitenland wilt trouwen. Wij verzorgen de volgende presentaties: 11.00 uur Trouwen in het Buitenland 14.00 uur Trouwen in het Buitenland Aanmelden: info@extravacanza.nl o.v.v. aantal personen en tijdstip. Toegang is gratis. Locatie: Extravacanza / Effting Reizen, Elzentlaan 139, Eindhoven. www.extravacanza.nl

Up With the People The Journey

Zelfde show als op zaterdag maar nu als middagvoorstelling. Tennishal HTC Rooijseweg 7 Aanvang 14.00 uur
Kaartverkoop bij Cafetaria Spierings (Nieuwstraat 17), Boekhandel La Traverse (Nieuwstraat 38) en Cafetaria De Smickel (Veerstraat 24).

Expositie Thea Hoefsloot

Opening expositie van Thea Hoefsloot. Recente schilderijen van Ars Longa veteraan Thea Hoefsloot-Schoonderwoerd, die een nieuwe fase in haar werk vertegenwoordigen, een speelse zoektocht naar abstractie en expressie. De expositie is dagelijks te bezoeken in de Brasserie tijdens openingstijden van La Sonnerie. Hotel La Sonnerie Nieuwstraat 45 5691 AB Son en Breugel

zondag 7 mei

Motor puzzel toerrit

Mooie en gezellige motor puzzel toerrit. Vertrek 10-11 uur vanaf locatie Ekkersrijt 1012 Son en Breugel Deelname aan deze toerrit is gratis. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Lazy Sonnie Afternoon

Akoestisch livepodium met op 7 mei op het podium LLoyd Spiegel hoofdact (Australië) en supportact Marsha van der Aa( Son en Breugel) Meer info via www.lazysonnieafternoon.nl

Orgelconcert met poëzie in Breugel

Zondag 7 mei verzorgt Jamie de Goei uit Den Bosch een orgelconcert om 16.00 uur in de Sint Genovevakerk te Breugel. Bespeeld wordt dan het fraaie historische Vollebregtorgel uit 1854. Dit orgel staat bekend om zijn warme klank. Het gevarieerde programma bevat prachtige werken van C.Ph.E. Bach, Mozart, Karg-Elert, Reger en Vierne. De muziek wordt afgewisseld met door Julius Dreyfsandt zu Schlamm voorgedragen gedichten. Het concert begint om 16.00 uur. De toegang tot het concert is gratis met een vrije gift na afloop.

donderdag 11 mei

Parkinson café Eindhoven nodigt u uit

Hiermee nodigen wij u uit voor de bijeenkomst op donderdag 11 mei van het Parkinson Café Eindhoven. Dr. J. de Jonge, neuroloog, geeft een lezing getiteld: "Sociale aspecten van de ziekte van Parkinson".
Waar: Vitalis Peppelrode Ds. Th. Fliednerstraat 5 5631 BM Eindhoven Tijdstip: Ontvangst vanaf 14.30 uur, programma 15.00 – 17.00 uur Locatie: Theaterzaal Carrousel, 1ste etage hoofdgebouw. In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van te voren per bijeenkomst vrijblijvend aanmeldt via ons mailadres parkinsoncafe.eindh@gmail.com