Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Stierenspotten in Breugel

De Stoerderij, een boerderij met een kudde waterbuffels, nodigde alle buurbewoners rondom het weiland aan de Planetenlaan in Son en Breugel uit om te komen "stieren spotten".

Onder begeleiding van boer Arjan gingen de belangstellenden op zaterdag 29 april en zondag 30 april het weiland in om kennis te maken met hun nieuwe buurtbewoners: 29 stoere stieren.
De bezoekers kregen uitleg over de waterbuffels, de buffelmelk en het buffelvlees. Ook stond een kennismaking met de waterbuffels op het programma. Van zeer dichtbij konden de buffels van zeer dichtbij bekeken worden. Na afloop was er voor iedereen een bolletje Stoer ijs en kon er yoghurt worden geproefd die gemaakt wordt van waterbuffelmelk.


Radio S&B viert feestje met luisteraars

Op zondag 30 april was het feest bij Radio S&B. Nu is elke uitzending van radio S&B een feestje op zich, maar nu was er een extra reden voor een feestje.
Alweer een jaar geleden op 1 mei 2016 was de eerste uitzending van de lokale omroep radio S&B te beluisteren. Daarom was er op zondag 30 april een open dag in de studio van radio S&B. Tussen 11.00 en 17.00 uur konden de bezoekers meekijken en luisteren naar live uitzendingen. Ook konden de bezoekers, door een collega van Omroep Besten Adriana Bos, genieten van miniconcertjes van Nederlandstalige artiesten.

Bezoekers konden ook de programmamakers ontmoeten en vragen stellen over en aan radio S&B. Ook werden er de gehele dag verzoekplaten gedraaid die konden worden aangevraagd via een speciaal telefoonnummer.

Han Muller van radio S&B liet weten dat het aantal luisteraars sinds de eerste uitzending alleen maar groeit. Natuurlijk moet je als zender die niet via de ether uitzendt nog een vaste waarde worden bij de luisteraar maar dit lijkt steeds meer het geval te worden. Het uitzenden via internet bevalt erg goed, zelfs zo goed dat radio S&B nadenkt over het uitzenden via een frequentie. Een jaar geleden was dit eigenlijk nog een grote wens van de omroep. Maar met alle nieuwe technieken nu en de ontwikkelingen die gaan komen is het maar de vraag of de kosten hiervoor wel gemaakt moeten worden.
Denk daarbij aan DAB radio die zeer snel de standaard zal gaan worden zowel thuis als in de auto. Maar ook het radio luisteren via internet neemt een steeds groet marktaandeel in en verdringt.

daardoor het traditionele radio luisteren zoals wij dat nu kennen.

Nieuwsgierig geworden ga dan naar www.radiosenb.nl voor meer informatie en muziek


Win toegangskaarten voor "Up with people" bij Radio S&B !!

In samenwerking met Radio S&B stelt "Up with people" 2 x 2 toegangskaarten beschikbaar voor de concerten van 5 en 6 mei in ons dorp !
Maar daar moet u wel wat moeite voor doen….

Op de Homepage van radio S&B (www.radiosenb.nl) vindt u de prijsvraag.
Uw oplossing dient uiterlijk 4 mei om 12.00 uur binnen te zijn via info@radiosenb.nl

Radio S&B is benieuwd naar de muzikale kennis van onze inwoners !


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding