Afbeelding
Foto:

SBC Jo13-5 Kampioen

Nadat de zenuwen wat onder bedwang waren heeft SBC Jo13-5 de kampioenschap wedstrijd tegen Dommelen overtuigd gewonnen met 0-6. Weer een SBC team dat eindigt als kampioen.


Juventud J09-1 kampioen!

De jongens en meisjes van SJO Juventud JO9-1 zijn kampioen geworden!
Op zaterdag 6 mei stond de laatste voetbalwedstrijd op het programma.

Het team stond al op de eerste plaats, maar moest deze uitwedstrijd tegen Nuenen JO9-5 tenminste gelijk spelen. Het begon als een erg spannende wedstrijd maar met zoveel fans langs de zijlijn, werd er uiteindelijk toch met 2-7 gewonnen!
Direct na afloop van de wedstrijd barstte het feest los! Alle voetballertjes kregen een super mooi kampioenshirt, een eigen beker en dé grote wisselbeker; die iedereen maar al te graag mee naar huis wil nemen. Terug aangekomen in Gerwen stond een feestelijk versierde platte kar klaar! Met leuke muziek en de beker in de hand volgde een gezellige rondrit door Gerwen en Nederwetten. Het feestje ging in de kantine nog even door met de officiële felicitaties en verrukkelijke frietjes van de vereniging. De voetballertjes hebben genoten van deze feestelijke dag! Bedankt allemaal!
Anke, Flip, Luuk, Nil, Thomas, Diede, Tristen, Niek, Stan, Gijs en trainers/coaches Sander en André; van harte gefeliciteerd! Jullie zijn toppertjes!


Juventud J09-1 kampioen!