Georgina Maas
Georgina Maas Foto:

Georgina Maas top gesprongen in Asten.

Afgelopen Zondag 14 mei werd door de pony club 't gulden spoor een springwedstrijd georganiseerd op het terrein van manege Heijligers in Asten.

Georgina starten met vier pony' die dag. Waarvan drie zeer goed hebben gepresteerd Quinto's Robijn moest de spits af bijten in de klasse BB ze won de eerste prijs. Haar andere pony Quinto's ONI DMC spong tweemaal foutloos in de DB en pakte de derde prijs.En haar hengst Quinto's OBI DMC spong ook tweemaal foutloos in de klasse DL en pakte de 1e prijs. Gefeliciteerd Georgina Maas met de behaalde resultaten.


Karten voor mensen met
een fysieke beperking

Op 12 en 13 mei organiseerde Tripod Mobility de allereerste Handi-Kart Experience. Op de baan van Hezemans Indoor Karting in Eindhoven konden mensen met een lichamelijke beperking gratis karten.
Ze konden onderling strijden in aangepaste karts, maar ook rijden tegen vrienden in niet-aangepaste karts. Meerijden in een duo-kart naast een professionele coureur was ook mogelijk.

Tripod Mobility is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van autoaanpassingen voor gehandicapten. In hun dagelijks bestaan werkt Tripod samen met diverse autofabrikanten, maar dit weekend heeft het innovatieve bedrijf uit Nuenen hun kennis ingezet voor puur plezier. En uit de reacties van de deelnemers bleek dat dit zeer goed geslaagd is.

Bijzonder geslaagd
Voor veel deelnemers was dit hun eerste kennismaking met karting, maar de vele vrijwilligers hebben alles in goede banen geleid. Daarnaast waren er interessante activiteiten buiten de baan, zoals een rolstoel vaardigheidstraject van KJ Projects en een lesauto van Rijschool Oerlemans. Verder was er een grote tent met catering, DJ en cartoonist alsmede een promotie team van Red Bull.
Na deze twee zeer geslaagde dagen, overweegt Tripod Mobility nu hoe ze hier het best een vervolg aan kunnen geven.
Voor meer informatie, impressies en foto's kunt u kijken op tripodmobility.nl en Tripod Mobility's social media.


Afbeelding