Suze Jonker met scheidsrechter P. Jansen
Suze Jonker met scheidsrechter P. Jansen Foto:

Corridor pupil van de week

Afgelopen zondag 21 mei was Suze Jonker onze Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Corridor 1 – Oranje Wit (L) 1.

Het was een belangrijke wedstrijd voor Corridor 1, want het ging erom of ze in de hoofdklasse bleven of niet. Suze heeft eerst even geoefend met de doorloopbal op een hoge korf. Vervolgens mocht ze de openingsbal nemen en kreeg uit handen van scheidsrechter P. Jansen een oorkonde en een snoepzak. Daarna mocht ze plaatsnemen op de reservebank en naar de spannende wedstrijd kijken. De dames van Corridor 1 hebben helaas verloren. De eindstand was 10-21.


Eric van den Hurk clubkampioen TTV Son en Breugel

Eric van den Hurk is de nieuwe clubkampioen van TTV Son en Breugel geworden. Na twee vierkampen en kruisfinales stonden Eric van den Hurk en Herman Simons in de finale.

Good old Simons begon goed met winst in de 1e game maar daarna herpakte Van den Hurk zich. Met sterk aanvalsspel en vele topspinballen wist hij de verdedigende Simons in de volgende drie games te verschalken.
De 3e en de 4e plaats waren voor King Shing Yan en Tony Kramer.

TTV Son en Breugel speelt iedere maandag van 19:30 tot ca. 23:30 in MFC D'n Tref, Zonhove. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Volg ons ook op Facebook en onze website: www.ttv-sonenbreugel.nl


Finale Clubkampioen 2017 van TTV Son en Breugel met winnaar Eric van den Hurk (li) en Herman Simons (re).