donderdag 25 mei

Fietstocht heemkundekring Son en Breugel.

Op Hemelvaartsdag donderdag 25 mei a.s. organiseert de Heemkundekring Son en Breugel een fietstocht in de groene omgeving van Son en Breugel. De tocht met een lengte van ongeveer 30 kilometer gaat over mooie, deels onbekende, fietspaden en wegen waarbij af en toe de aandacht gevestigd zal worden op heemkundig interessante plekjes. Houd er wel rekening mee dat sommige paden niet bestraat zijn!
Starten tussen 13.00 en 14.00 uur vanuit de Heemkamer in het Oude Raadhuisje aan de Markt 1 te Son. Deelname is gratis voor leden van de Heemkundekring Son en Breugel, overige deelnemers betalen € 2,00 per persoon en dat is inclusief consumptiebon die aan het einde van de tocht te besteden is in Den Bauw in Breugel.

Op Hemelvaartsdag The Vitals op de kiosk

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei treden twee leden van de The Vitals op in Son op de kiosk. Zij maken muziek van 15.00 tot 17.00 uur. Onder de noemer "Two of The Vitals" traden Sonnenaar Pieter v.d.Boom en Theo Bell al eerder met veel succes op in Son. Zij spelen vooral muziek uit jaren zestig. Beiden zijn lid van de Eindhovense Sixtiesband "The Vitals". Het duo speelt klassieke stukken op de gitaar maar ook nummers van The Shadows, The Beatles en Dire Straits. Ook voor dit optreden geldt uiteraard dat de toegang gratis is en dat het alleen doorgaat bij goede weersomstandigheden .

zaterdag 27 mei tot zaterdag 27 mei

Open Dag van After All Vakopleidingen Bloemschikken

Zaterdag 27 mei 2017 van 13.00-17.00 uur
Open Dag van After All Vakopleidingen Bloemschikken in De Schakel in Budel-Dorplein. GRATIS toegang, GRATIS parkeren en GRATIS demonstraties bloemschikken. Natuurlijk ook veel persoonlijke informatie over cursussen en opleidingen bloemschikken. Extra: demonstratie onlineBloemschikken!
Adres: St. Barbaraweg 1, 6024 AR Budel-Dorplein. Informatie 0495 - 769 000 of op www.afterall.nl.

zondag 28 mei

OLAT Dauwtraptocht

Zondag 28 mei: OLAT Dauwtraptocht naar Heilige Eik in Oirschot vanuit Boskant, Haaren, Oerle of Esbeek. Voor meer info en inschrijven: www.olat.nl.

vrijdag 2 juni

Botdichtheidsmeting

Op 2 juni kunt u in Son de botdichtheid laten meten met een hielscan. Botontkalking begint al vanaf 35 jaar en jaarlijks breken meer dan 80.000 mensen boven 50 jaar een bot ten gevolge van Osteoporose (ernstige botontkalking). Tijdig onderzoek en preventie kan veel klachten en botbreuken voorkomen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door OsteoControl. U krijgt direct de uitslag en een persoonlijk preventieadvies (geen produktverkoop). De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden dit consult. Kijk voor informatie hierover op www.osteocontrol.nl. Inschrijven kan bij: Sonsport, Rooijseweg 5, Son, 0499-460461.

zondag 4 juni

Lazy Sonnie Afternoon

Ryan M. Brewer ( USA) , getalenteerde free range Americana singer-songwriter met nadruk op een goed verhaal achter zijn songteksten en Dennis van der Sanden ( Sint-Oedenrode) fingerstyle gitarist..