De Stoerderij verkozen tot Groen bedrijf van de maand.

De provincie Noord-Brabant draagt een warm hart toe aan bedrijven/organisaties die zorg/aandacht voor natuur, landschap en duurzaamheid koppelen aan economische initiatieven.
Om dat te onderstrepen is de oorkonde 'Groen bedrijf van de maand' ingesteld. Bedrijven/organisaties met een voorbeeldfunctie worden hiermee in het zonnetje gezet.
In de maand mei is De Stoerderij van Arjan Swinkels verkozen tot Groen bedrijf van de maand.

Johan van den Hout, gedeputeerde voor Natuur, Water en Milieu, zal vandaag woensdag 24 mei de wil de oorkonde aan Arjan Swinkels overhandigen.


Open Coffee Dommeldal
(Son-Nuenen-Geldrop).

Open Coffee Dommeldal is een regelmatig gehouden, informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken.

Door Annetje Tielemans

Ontspannen netwerken dus onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee Dommeldal is geen vereniging waar je lid moet worden of contributie voor moet betalen. Het enige wat je moet betalen is het kopje koffie of thee tijdens de bijeenkomsten. De Open Coffee wordt gehouden op de 1e vrijdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur in de watermolen van Opwetten te Nuenen. Inschrijven voor de bijeenkomst kan op: http://ocdommeldal.nl/.

Open Coffee Dommeldal 2 juni: het netwerkspel
Tijdens deze open coffee gaan we op een andere manier met elkaar in gesprek. Aan de hand van een 30-tal vragen en stellingen word je uitgedaagd om na te denken over je onderneming en je toekomst. Sommige vragen kun je met een simpel ja of nee beantwoorden. Maar waarom zeg je ja of nee. Dit kan verrassende antwoorden en leuke discussies opleveren. Uiteraard is het ook mogelijk om (daarna) gezellig met elkaar te netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Graag zien we u ook deze bijeenkomst weer bij de Watermolen van Opwetten op vrijdag 5 mei van 09.00 tot 11.00 uur. Schrijft u zich hiervoor in?