Teun
Teun Foto:

Pleeggezin gezocht voor Teun
waar hij op kan groeien

Wie zorgt er voor een kind als de ouders dat even niet kunnen? Opvang in een pleeggezin kan dan een welkome oplossing bieden.

Helaas zijn er nog steeds kinderen die wachten op een plekje in een pleeggezin. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig.

Pleeggezin gezocht
Op dit moment is Combinatie Jeugdzorg dringend op zoek naar een pleeggezin voor Teun* (8 jaar) waar hij op kan groeien. Zijn moeder is door haar problematiek niet in staat om voor hem te zorgen. Zijn vader is uit beeld. Daarom organiseert Combinatie Jeugdzorg op dinsdag 6 juni 2017 van 20.00 tot 22.00 uur een pleegzorginformatieavond op hun locatie aan de Nuenenseweg 4 in Eindhoven. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaringen. Daarnaast komt ook het anonieme profiel van Teun aan bod. Want het belang van zoveel mogelijk in je eigen omgeving (school, hobby's, vriendjes) opgroeien voor een kind dat tijdelijk niet thuis kan wonen, is groot.

Teun
Teun is een lieve, enthousiaste en vrolijke jongen. Hij zit in groep 4 van de basisschool. Hij is een echt buitenkind, onderneemt dingen, speelt graag met andere kinderen en houdt van dieren. Hij zit bij de scouting en op volleybal. Hij vindt het leuk om te fietsen, knutselen, zwemmen, voetballen en trampoline springen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze informatieavond kan via (040) 245 19 45 of triangel@combinatiejeugdzorg.nl. Ook kunt u via dit nummer of e-mailadres een informatiepakket aanvragen.

Meer weten over pleegzorg?
Op www.supergewonemensengezocht.nl en www.combinatiejeugdzorg.nl vindt u meer informatie over pleegzorg inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders.

*) Om privacy redenen is zijn naam en foto niet zijn echte naam en beeltenis. Zijn oproep is wel echt.


Afbeelding