Afbeelding
Foto:

Fietstocht met vijf LionsClubs

Op zondag 2 juli organiseren vijf Lionsclubs uit de regio Eindhoven – Son – Nuenen gezamenlijk een sportieve maar vooral gezellige fietstocht in Eindhoven en omgeving met aansluitend een zomerse barbecue. Het doel is het inzamelen van geld voor de WensAmbulance Brabant.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Meer informatie is te vinden op www.fiets-tocht.nl. U kunt zich via deze website ook aanmelden.


PVGE fietst naar Rooi en
Schijndel.

Op woensdag 14 juni organiseert de fietsclub van de PVGE een fietstocht van een volle dag naar Rooi en Schijndel, een dagtocht van 40 km..
Via nieuwe fietspaden vertrekken we vanaf het 17 Septemberplein om 9.30 uur naar Boskant, waar we met zijn allen de koffie gebruiken. Na de koffiepauze kunnen degenen, die slechts een ½ dag willen fietsen, terug naar Son en Breugel.
Via Schijndel fietsen we naar Wijbosch, waar de lunch gebruikt wordt.
Na de lunch fietsen we via het buitengebied van Rooi naar de Dommel en dan terug naar het 17 Septemberplein, waar we ca 17.00 uur aankomen.
Ook geïnteresseerde niet-leden, die kennis willen maken met onze fietsclub, zijn welkom. Leden van de fietsclub ontvangen de details van deze fietstocht in de komende week.
Verdere inlichtingen: clubcoördinator Herman Hendriks, tel.: (0499) 473042; e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl


Afbeelding