Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

De Blauwe Kei zoekt covermodel
voor De Blauwe Kei Junior 2017-2018

Voor De Blauwe Kei Junior 2017-2018, een folder waarin alle jeugdvoorstellingen staan uitgelicht, is Theater De Blauwe Kei op zoek naar een covermodel. Iedereen tussen de 4 en 12 jaar die kans wil maken om het nieuwe gezicht van deze folder te worden kan zich aanmelden.

De winnaar wint een fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een ingelijste foto, een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van de folder op zijn of haar school én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder te staan. Wie weet komt het nieuwe covermodel straks wel uit SOn en Breugel.
Wie kans wil maken om op de cover te staan kan zich tot 11 juni aanmelden via info@blauwekei.nl. De Blauwe Kei ontvangt graag een foto en een korte motivatie. Daarnaast vraagt het theater de kanshebbers om lid te worden van De Blauwe Kei Juniorclub. Dit kan gratis via www.blauwekei.nl. Uit alle inzendingen worden drie kinderen gekozen die in de Stadskrant Veghel worden voorgesteld. In juli kiest een vakkundige jury de uiteindelijke winnaar.

De Blauwe Kei Juniorclub is bedoeld voor kinderen tot twaalf jaar. De leden ontvangen regelmatig nieuws van De Blauwe Kei over acties, voordelen en andere privileges, die uitsluitend voor De Blauwe Juniorleden gelden. Aanmelden voor De Blauwe Kei Junior club kan gratis op www.blauwekei.nl.


Poéziepodium Schrijverscollectief Meierijstad

Op 18 juni organiseert het Schrijverscollectief weer een Open Poézie Podium bij Casa del Arte in Wijbosch. In dit prachtig theatertje dragen dichters voor uit Meierijstad en verre omstreken
Als thema zou men o.a kunnen gebruiken "Vaderdag", doch iedere dichter is vrij zelf een keuze te maken uit zijn of haar werk.
Dichters :Bob Kalkman, Hans F. Marijnissen, San Dra, Julius Dreyfsandt Zu Schlamm, Harrie de Koning, Mieke Van de Vossenberg, Jacqueline Gruloos, Bianca Hazenberg en Hans Dalmeijer + Remco Sligting
zondag 18 juni van 13:00 tot 15:00
Entree gratis
Casa del Arte Schoolstraat 15, Wijbosch,
https://www.youtube.com/user/CasaDelArteNL


Parkinson Café

Hiermee nodigen wij u uit voor de bijeenkomst op donderdag 8 juni 2017 van het Parkinson Café Eindhoven.
Drs. A.J. Vermeij, neuroloog, geeft een lezing getiteld: "200 jaar Parkinson".
Het Parkinson Café Eindhoven is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.
Het Parkinson Café Eindoven opereert op regionale basis en biedt ook cliënten uit de aangrenzende gemeenten de mogelijkheid deel te nemen.

Vitalis Peppelrode, Ds. Th. Fliednerstraat 5 5631 BM Eindhoven
Tweede donderdag van de maand. Ontvangst vanaf 14.30 uur, programma 15.00 – 17.00 uur. Theaterzaal Carrousel, 1ste etage hoofdgebouw.

In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van te voren per bijeenkomst vrijblijvend aanmeldt via ons mailadres parkinsoncafe.eindh@gmail.com


Afbeelding