Afbeelding
Foto:

De Wit haalt KNVB-beker naar Schijndel!

Op zaterdag 10 juni organiseert De Wit Schijndel een mannendag met diverse, unieke activiteiten gericht op Mannen. De KNVB-beker komt hiervoor speciaal naar Schijndel en ook zal een bekende TV-kok aanwezig zijn. De activiteiten vinden plaats van 11:00 – 16:00 uur, de winkel is geopend van 9:30 – 17:00 uur.

Op zaterdag 10 juni organiseert De Wit Schijndel een Mannendag! Hun eredivisiepartner Vitesse won dit seizoen de KNVB-beker. Vitesse biedt speciaal voor deze dag de unieke mogelijkheid om op de foto te gaan met de 'Dennenappel'!
Ook komt grill meester & barbecue specialist Ralph de Kok, bekend van het tv-programma 'Ik BBQ Voor Jou!' op RTL 4, zijn kunsten vertonen op de Big Green Egg.
Daarnaast is er een wedstrijd georganiseerd om te kijken welke campingganger het snelst een skottelbraai in elkaar kan zetten! De winnaar gaat er met een Cadac skottelbraai vandoor.
Om de Mannendag compleet te maken vinden er diverse demonstraties en proeverijen plaats en zorgen haardvuren en muziek voor een gezellige sfeer!


De Dirty Daddies en
Gerard Ekdom in Nederwetten!

CV de Wetters viert haar 44 jarig bestaan met een grandioos feestweekend 15-16-17 september.

Zaterdagavond treden de Dirty Daddy's, Gerard Ekdom en DJ Ricky Berkers op tijdens het Pop-Up fest.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cvdewetters.nl


Afbeelding