Afbeelding
Foto:

SBC RABO Topschutterstoernooi op 24 juni
voetballen en sporten voor de hele familie

Op 24 juni, a.s. organiseert vvSBC het traditionele SBC RABO Topschutterstoernooi voor de basis school leerlingen van Son en Breugel.

De dag staat in het teken van het voetballen en sporten voor de hele familie, Groep 3 t/m 8. De kinderen worden in 3 groepen verdeeld om samen een leuke voetbal toernooi te hebben met leeft tijds genoten. Groep 3 / 4, Groep 5/6 en Groep 7/8.
vvSBC organiseert op deze dag enkele speciale voetbal clinics, Meisjes voetbal en Walking voetbal voor de senioren onder ons.

Voor de jongste kinderen, Groep 1 / 2 is er deze dag de optie om deel te nemen aan een voetbal clinic. Ook is er een Springkussen om lekker te duikelen en te springen, bovendien kun je deze dag geschminkt worden.
De Rabobank verzorgt diverse prijzen en activiteiten. Daarnaast krijgen alle kinderen die deelnemen aan het toernooi aan het einde van de dag een mooie team foto.
Een vast onderdeel van het toernooi is traditioneel de penalty beker voor elke groep. De keeper van de dag is een selectie keeper van SBC.

Mail voor deelname naar: topschutters@vvsbc.nl zie ook de vvSBC site.
Via de basisscholen worden eveneens speciale flyers in de klassen uitgedeeld.
Voor begeleiding en ondersteuning op deze dag zoeken we nog ouders / leiders die de diverse teams ondersteunen, coachen en begeleiden op deze mooie familie dag,
Papa's Mama's Opa's en Oma's geef je samen met je kinderen op.


SBC JO19-1