Afbeelding
Foto:

De meiden van MO13-1 SBC spelen de bekerfinale van Zuid Nederland

Anderhalf jaar geleden is er bij SBC de MO13-1 opgericht. Dit om het meidenvoetbal een flinke boost te geven.

Door: Lois Vriens

Er was veel animo en de enthousiaste meiden begonnen aan hun eerste seizoen, het bleek een echt talententeam te zijn. In het eerste seizoen werd gelijk een 2e plek binnen de competitie behaald en kwamen de meiden al een heel eind in de bekercompetitie.

De meiden zijn een zeer hechte groep geworden en zijn ongelooflijk goed op elkaar ingespeeld. Zo goed dat de tegenstander daar vaak geen antwoord op heeft. Dat bleek ook in hun tweede seizoen. Vol enthousiasme van meiden, coaches én ouders begonnen zij aan het tweede seizoen.

En met succes! De meiden werden in de eerste seizoenshelft ongeslagen kampioen! Dit zorgde voor promotie naar de eerste klasse in de tweede seizoenshelft. Ook in de bekercompetitie presteerde de meiden super!

Zaterdag 10 juni bekerfinale
Wat als resultaat heeft dat zij aanstaande zaterdag 10 juni de bekerfinale van Zuid-Nederland spelen. Dit zal plaatsvinden op WSC Waalwijk om 13:30. De meiden verwachten veel weerstand van tegenstander JEKA en zijn daarom hard aan het trainen. Waar vorig jaar de MO19-1 ook de bekerfinale behaalde en na een zeer spannende wedstrijd de beker binnen haalde met penalty's. Hopen de meiden en coaches van van de MO13-1 op net zo'n groot succes.

Op SBC is deze dag het 6 tegen 6 toernooi en bij terugkomst worden de meiden feestelijk onthaalt. Iedereen is welkom om het succes van de meiden te vieren.


SBC JO19-1 wint toernooi in Denemarken

SBC JO19-1 wint na penalty's internationaal toernooi om de Haderslev cup in Denemarken.

Een internationaal toernooi in Denemarken waar ook JO17-1 en JO17-2 van SBC aan deelnamen
Een mooi resultaat voor onze voetballers in Son en Breugel.


SBC JO19-1