Afbeelding
Foto:

Open Coffee Dommeldal met meer deelnemers

Open Coffee Dommeldal is een regelmatig gehouden, informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken.

Door Annetje Tielemans

Ontspannen netwerken dus onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee Dommeldal is geen vereniging waar je lid moet worden of contributie voor moet betalen. Het enige wat je moet betalen is het kopje koffie of thee tijdens de bijeenkomsten. Je kunt je wel aansluiten bij de LinkedIngroep van Open Coffee Dommeldal. Dan krijg je maandelijks een reminder voor de komende bijeenkomst.
Op 2 juni mochten we weer 3 nieuwe gezichten verwelkomen. Na het binnenlopen en de 'huishoudelijke mededelingen' hebben we ons gewaagd aan het Open Coffee netwerkspel.
In de vorm van een alternatief ganzenbord werd je gevraagd een kaartje te pakken. Aan de hand van een vraag of een stelling op het kaartje werd je getriggerd om meer over jezelf of je onderneming te vertellen. Dit leverde zeer openhartige en soms kwetsbare antwoorden op. Zoals een deelnemer al verwoordde: ik leer de mensen zo veel beter kennen dan tijdens de normale een-op-een gesprekken.

In verband met de late vakantie in het zuiden van het land is er ook een Open Coffee op vrijdag 7 juli. Weer van 09.00 tot 11.00 uur in de Watermolen van Opwetten. Dan is uitgenodigd als spreker Ricardo Kok van het bedrijf IGMAR. Hij gaat een workshop motivatie houden om je passie en drijfveer (nog) beter over te kunnen brengen aan je klant. Graag tot dan.