Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Ria van Rijssel verdient een bloemetje

Stralend staat Ria weer achter de toonbank in haar Groenten-en Fruit winkel op Bokt . "We kweken het meeste zelf hoor." Ze was een jaar afwezig door een auto-immuunziekte.

Artsen voorspelden dat ze blind zou worden, maar door vele chemo's, medicijnen en haar positieve levensinstelling kwam ze er weer bovenop. Reden voor haar zonen: Tom, Bas en Mark haar aan te melden voor de actie 'Mooi boeket bloemen zoekt een lege vaas', van DeMooiSonenBreugelKrant.

Hiermee wil DeMooiSonenBreugelKrant bijzondere mensen in de schijnwerper te zetten. "Voor mij voelt het als een herkansing", zegt Ria tussen de vele klanten door, "dit is mijn lust en mijn leven." Gelet op de reacties van klanten is iedereen weer blij met Ria. De kersen, asperges en peultjes vliegen de deur uit. Als afscheid krijg ik een doosje verse aardbeien mee. "Uit eigen tuin, zoals het meeste wat we verkopen", zegt ze trots.

'Mooi boeket bloemen zoekt een lege vaas' wordt mogelijk gemaakt door: Bloemsierkunst Le Soleil Markt 5 Son en Breugel


Mooi boeket bloemen zoekt een lege vaas

Bloemen horen bij speciale gelegenheden zoals jubileum, een bijzondere verjaardag, een zilveren bruiloft en het behalen van een diploma. Bloemen fleuren mensen op die ziek zijn en bloemen zijn ideaal om iemand in het zonnetje te zetten.

DeMooiSonenBreugelKrant wil graag iemand verrassen met een boeket bloemen in samenwerking met Bloemsierkunst Le Soleil op de Markt 5 in Son en Breugel.

Zegt u het maar!
We vragen aan u, aan onze lezers, om aan de redactie door te geven wie in uw ogen een bloemenhulde verdient.

Is dat een betrokken verenigingsmens, een mantelzorger die altijd klaar staat voor u of voor een ander? Een raadslid dat een compliment verdient? Een pech¬vogel die een opkikkertje kan gebruiken? Uw overbuurman die zich al jarenlang inzet voor een bewoner van Zonhove? De fysiotherapeut die u verlost heeft van de rugpijn?

U mag het zeggen! Laat ons weten wie een boeket bloemen verdient en waarom.
Stuur een e-mail naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en schrijf ons waarom u de bloemen wilt laten bezorgen bij de betreffende persoon. Als mailen niet lukt dan kunt u ook bellen naar 06 30276760.

Laat bloemen uw tolk zijn en geef de volgende informatie door:
Bloemen van: (uw naam)
Bloemen voor: voor- en achternaam en het adres van de ontvanger van de bloemen.
Uitleg waarom hij/zij een boeket bloemen verdient.
Eventueel een speciale datum waarop het boeket bezorgd moet worden.


Friezen Carrouselgroep Phaidra.
In voorprogramma Spaanse Rijschool.

Voor velen 'n droom die uitkomt, 'n show mogen rijden in het voorprogramma van de bekende "Spaanse Rijschool", deze die op 'n internationaal tournee zijn, en ook in Ahoy Rotterdam neerstrijken eind Oktober.
Eind vorig jaar werd de groep gebeld, door de directeur van Ahoy Rotterdam met de vraag of ze met hun unieke groep 'n optreden kunnen verzorgen, in het voorprogramma van de Barokke spier witte Lippizaners van de Spaanse Rijschool, wat 'n prachtig contrast het oudste Nederlands Friese ras, de zwarte Barokke Friezen, samen met hun amazones in prachtige kleding rijden 'n kür op muziek met 16 combinaties, ja natuurlijk gaan wij dat doen, wat 'n eer om hiervoor te worden uitgenodigd.

Phaidra, betekend niet voor niets de Mooiste, de Schoonste zij trainen elke maandag avond in St. Michielsgestel, onderleiding van Sylvia Naagen, Grand Prix amazone uit Nuland. De groep bestaat uit 20 leden die uit de regio komen maar ook uit Boxmeer e.o , maken jaarlijks 'n nieuwe kür, de muziek wordt door Berith Moonen film en edit, uit Boxtel samengesteld. De groep rijdt hun show op vele grote- en kleine evenementen, zowel in Nederland maar ook over de landsgrenzen, deze graag geziene groep timmert hard aan de weg.
Met 20 paarden en hun amazones reist de groep 27,28 en 29 Oktober naar Rotterdam, om daar met 16 combinaties hun show te rijden, we hebben nu ook reserve combinaties bij ons, voor het geval er iemand of 'n paard uitvalt door 'n blessure.
Maar voor het zover is, zijn er in de regio nog shows van de groep te bewonderen, zoals Zondag 20 augustus 2017 Landgoedfair Mariënwaerdt, Zondag 3 september 2017 ff noar Geffe te Geffen, Zondag 17 september 2017 op de Markt te Sint Oedenrode.
Hou de agenda van de groep in de gaten, want er worden nog meerdere shows verwacht de komende tijd. Het is ook mogelijk om kaarten voor de Spaanse Rijschool te winnen via 'n facebook actie Like, Deel en Stem, zie hiervoor FB.
Website van de groep is www.phaidra.eu U kunt natuurlijk ook via ticketservice Uw kaarten bestellen voor de Spaanse Rijschool eind Oktober in Ahoy Rotterdam.


Friezen Carrouselgroep Phaidra, uit St.Michielsgestel