Afbeelding
Foto:

Grote tweedehands buitenmarkt Vogelvreugd - Ons Ideaal.

Aanstaande zondag 25 juni zal weer de jaarlijkse 2e handsmarkt buitenmarkt van vogelvereniging Vogelvreugd - Ons Ideaal plaats vinden.
Op het buitenterrein van Gemeenschapshuis de Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel zullen in 100 kramen door de standhouders hun gebruikte spulletjes worden aangeboden.

Inmiddels voor de 22e keer organiseert Ons Ideaal haar jaarlijkse 2e Handsmarkt.
Deze markt is niet meer weg te denken uit de evenementen lijst van Boxtel en groeit nog jaarlijks.
Dit is vooral te danken aan alle standhouders en de vele bezoekers welke jaarlijks terugkeren op deze gezellige markt.
En natuurlijk omdat deze markt nog een echte ouderwetse vlooienmarkt is gebleven, waar uitsluitend tweedehands goederen aangeboden mogen worden.

Op deze markt kom je werkelijk van alles tegen, spulletjes uit grootmoeders tijd, kleding, boeken, speelgoed, CD, DVD of LP, glas, aardewerk, je kunt niet opnoemen wat er niet is.
Dit alles tegen redelijke en betaalbare prijzen, en natuurlijk mag men onderhandelen of afdingen op de prijs.
Als de weergoden ons op zondag goed gezind zijn belooft het ongetwijfeld weer een fantastische gezellige markt te worden.

De markt is voor publiek geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Ook de entree is betaalbaar gehouden, € 1,50 per persoon, kinderen tot twaalf jaar hebben natuurlijk gratis toegang onder begeleiding.
Het belooft weer een gezellige markt te worden die u zeker niet mag missen.
Ook aan de kinderen is gedacht op deze markt.
Bengeltjes schmink is op de markt aanwezig bij wie de kinderen zich kunnen laten schminken.
Gemeenschapshuis de Rots in Boxtel zal bij mooi weer een buitenterras inrichten waar men een rustpauze kan inlassen tijdens het wandelen over de markt.
Men kan op het terras terecht voor een kopje koffie of een drankje, een broodje met eventueel een lekkere snack of een andere versnapering.
Kortom volop vertier en vermaak en voor elk wat wils op deze markt.
Deze markt mag u niet missen.


Kaartverkoop CZ TTM Wandeltocht van start

Op zaterdag 2 september vindt de 12e editie van de CZ TTM Wandeltocht plaats. Deelname is mogelijk over diverse afstanden tot 15 mijl (25 km). De langste afstand vanaf station Boxtel over de Kampina blijft gehandhaafd. Voor de kortste afstand is een nieuw parcours uitgezet. Vanaf vandaag zijn de deelnemerskaarten verkrijgbaar bij Runshop Greg van Hest en VVV Tilburg.

De 5 en 10 mijl vertrekken vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone naar landschapspark de Moerenburg. Bij de 10 mijl lopen deelnemers ook nog naar het bos- en vennengebied Baks Ven en Galgenven. Zowel bij de 5 als de 10 mijl lopen de wandelaars terug over de Koningshoeven en de Piushaven. Bij de 15 mijl is de startplaats NS station Boxtel. Via Kampina en Oisterwijkse bossen en vennen loopt men naar Galgenven en Baks Ven Dan langs Piushaven en Willem II-straat terug naar de finish bij de Wagenmakerij. Deelnemers aan deze drie afstanden kunnen starten tussen 8.30 en 10.00 uur.

Er is ook een speciale kortere wandeltocht voor SBO scholen en senioren, de 3,5 mijl Familietocht (5 km), die door de stad gaat naar het Longa terrein om door het centrum terug te gaan naar de Spoorzone. Deze wandeltocht gaat om 10.00 uur van start en finisht net als de andere afstanden bij de Wagenmakerij.

De deelnemerskaarten zijn vanaf vandaag tot en met 28 augustus verkrijgbaar bij Runshop Greg van Hest aan het Wilhelminapark en de VVV Tilburg aan de Spoorlaan, tenzij eerder uitverkocht.


CZ TTM Wandeltocht