Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Vrijdag 23 juni feestelijke opening
Kado & Zo
een avontuurlijk verrassend Mini-warenhuis

Kado & Zo voor alles waar je om geeft, is een mini-warenhuis voor de gezellige snuffelaar, die zich graag laat verrassen. Je koopt hier woonaccessoires, hip en nostalgisch speelgoed, gadgets, grappige mooi vormgegeven kaarten en papierwaren, verrassende geschenken en nog veel meer producten waar je blij van wordt.

Door: Arjen Strik

Nieuwe Toplocatie met Topbediening
In het centrum van Son aan de nieuwstraat 50 – 52 heeft Kado&Zo haar nieuwe winkel geopend. Dit heeft u al eerder kunnen lezen in onze uitgave en misschien bent u er al eens binnen gelopen of heeft u er al wat gekocht.
Behalve Kado&Zo vindt u op deze nieuwe locatie ook Media&Zo en Carrousel, waar u ook al over hebt kunnen lezen in onze eerder uitgave. Deze drie onderdelen werken nu al heel goed samen en versterken elkaar. Dit is nu al gebleken.


Deze locatie is gewoon top en lekker koel
Janne

Dit keer even wat meer over de gezellige winkel van Kado&Zo. In deze cadeauwinkel helpen cliënten met ongekende talenten mee met de verkoop. De artikelen worden gemaakt in diverse dagactiviteitencentra, waaronder dat van Zonhove. Ook in het open atelier achterin de winkel zijn cliënten druk bezig. Deze creatieve talenten beschilderen vogelhuisjes en maken kaarten. Kado & Zo maakt in opdracht van bedrijven relatiegeschenken en kerstpakketten. "Dat zorgt voor een extra trots gevoel. Samen maken we er iets moois van, "zegt Tessy Touw, begeleidster bij Kado&Zo. "We hebben op deze nieuwe locatie veel meer aanloop, het loopt geweldig, echt boven verwachting."

Zoete inval
Je komt ogen tekort bij Kado & Zo, want wat staan er veel leuke producten. Het assortiment bestaat uit vrolijke, kleurrijke en veelal originele artikelen. Van babyrompertjes met leuke applicaties tot een insectenhotel voor in de tuin. Rekken vol wenskaarten, een grote collectie kaarsen, houten speelgoed, decoratieve interieurartikelen en nog veel meer. Allemaal gemaakt door cliënten die daarmee een zinvolle dagbesteding hebben. Kaarsen in mooie kleuren en vormen, keramiek, juffenkadootjes, vogelhuisjes, stoffen slaappopjes, houten poppenbedjes. En nog veel meer. Alles met zorg uitgestald en je wordt geholpen door zeer gemotiveerde en bijna professionele talenten in opleiding, die een geweldige ervaring opdoen in dit mini-warenhuis.

Werken bij Kado&Zo doe ik altijd met een glimlach
Collette

De hele dag is het een zoete inval bij Kado & Zo. Van klanten uit het dorp tot bewoners van Zonhove die producten en artikelen afgeven of ophalen. Even met de rolstoel op en neer, geen probleem.

Feestelijke opening 23 en 24 juni
De feestelijke opening van het nieuwe pand vindt plaats op 23 juni voor genodigden. De volgende dag op 24 juni zal er een feestelijke opendag zijn van 10.00 tot 16.30 uur. Met hele leuke activiteiten bij zowel Kado&Zo als bij Media&Zo. De ideale gelegenheid om eens te komen kijken naar twee heel bijzondere bedrijven in het centrum van Son, nieuwsgierig? Je bent van harte welkom.

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Ga dan eens kijken in de nieuwe winkel van Kado & Zo!
Nieuwstraat 50-52. Tel. 49 68 71 Openingstijden:maandag t/m vrijdag: 09.30 – 16.30 uur. Zaterdag: 10.00 – 16.30 uur.



Afbeelding