zaterdag 1 juli

Muziek op en rond de kiosk.

Zaterdag 1 juli Kiosk Son 13.30 tot 15.30 uur Accordeongroep Sonneklanken. Deze enthousiaste groep Sonse accordeonspelers is in 2000 opgericht en staat onder de muzikale leiding van Lidy Mak. Zij repeteren om de veertien dagen op woensdagavond in de Boerderij in Breugel. Het repertoire bestaat vooral uit gezellige muziek en vrolijke meezingers. Kiosk Son Voor alle optredens geldt: de toegang is gratis en het optreden gaat uiteraard alleen door met goed weer.

zondag 2 juli

Gastenrit MC de Bonk

MC de Bonk nodigt je uit voor een motortourrit op zondag 2 juli 2017. Een rit van ongeveer 150 kilometer over landelijke wegen. Inschrijven op de dag zelf bij café de Zwaan te Son tussen 9.00 en 10.00 uur. Vooraanmelden via E-mail: debonkgastenrit@gmail.com. Website: www.mcdebonk.nl. Telefoonnummer 06-15867213. Kosten €.5,00 p.p. Inclusief een picknick onderweg. Vertrek tussen 9.30 en 10.30 uur op eigen gelegenheid of in ter plekke te vormen groepjes. Route op Garmin beschikbaar (niet op papier).

Lions Fietstocht

LionsClubs in regio Eindhoven nodigen u uit om mee te fietsen voor het goede doel: De Wensambulance Brabant Zondag 2 juli Met aansluitend zomerse Barbecue Afstanden: 25km – 40km Start: tussen 12.00h-13.00h Startlocatie: Nuenen, Son of Eindhoven
Afsluiting: Barbecue & Borrel om 16.00h Op locatie: Blokhut ScouQng GF BernadoSe Van Oldenbarneveltlaan (naast nr 1.) te Eindhoven Kosten deelname: €17,50 P.P. (excl. drank bij barbecue) Informatie en aanmelden via website: www.fiets-tocht.nl

Muziek op Dommelbalkon

Zondag 2 juli: 12.00 – 13.00 uur Lunchconcert Saxofoonkwartet Quad op het Dommelbalkon. Het saxofoonkwartet "Quad" zal op zondag 2 juli van 12.00 uur tot 13.00 uur een lunchconcert verzorgen. Er wordt muziek ten gehore gebracht van licht klassiek (kamermuziek), enkele evergreens tot Jazz. De aanwezigen bij dit concert zullen kunnen oordelen hoe geweldig mooi deze locatie is en hoe het staat met de akoestiek van dit gebouw. Als u tijdens het concert zeker wilt zitten neem dan een klapstoeltje mee. Als u na afloop alles meeneemt, is misschien een zelf meegebracht frisdrankje voor u ook welkom.
Voor alle optredens geldt: de toegang is gratis en het optreden gaat uiteraard alleen door met goed weer.

Zondag 2 juli Kiosk Son 13.00 tot 16.00 uur ; Seniorenorkest The Oldtimers Het Seniorenorkest the Oldtimers uit Nuenen werd opgericht in 1996. Oprichter en orkestleider is Willie van Bakel. In de afgelopen jaren heeft hij bereikt dat the Oldtimers niet meer weg te denken zijn in de muziekwereld. Het veelgevraagde orkest trekt voornamelijk ouderen uit de regio. Elke culturele manifestatie in de regio luisteren zij op. The Oldtimers spelen een breed en internationaal repertoire van vooral gezellige dans- en luistermuziek.
Voor alle optredens geldt: de toegang is gratis en het optreden gaat uiteraard alleen door met goed weer.

zondag 2 juli tot zondag 2 juli

Garageverkoop Ant vd Venstraat en Zonhove

Op zondag 2 juli a.s. organiseren buurtvereniging Gehurterbij en buurtvereniging De Kanaalstraat tussen 11.00 en 15.00 uur een garage-verkoop op Zonhove en in de Antoon van de Venstraat in Son. Er wordt een groot en divers aanbod van tweede hands spullen te koop aangeboden Terras, springkussen, muziek en frietkraam aanwezig. De entree is gratis. Tevens bestaat de mogelijkheid om tegen betaling van 5 euro uw eigen spullen vanuit uw kofferbak te verkopen. Voor meer info: 06-20039547.

Lazy Sonnie Afternoon

Björn van der Doelen (o.a. voormalig PSV-er), een boeiende karaktermuzikant met sterke songs en verhalen over gemis, liefde en verlangen, met een vleugje "sympathy for the devil". Supportact door veelzijdig zanger Toon van der AA. • Aanvang 15.30 uur tot ongeveer 18.00 uur. Zaal is vanaf 15.00 uur open. Geen entree maar een vrijwillige bijdrage. Kloosterhotel La Sonnerie Nieuwstraat 45 in Son en Breugel.
.

woensdag 5 juli

Woensdag 5 juli Kiosk 19.30 – 21.15 uur: Smartlappenkoor Rawazzi Smartlappenkoor Rawazzi is opgericht in 2001, telt momenteel ruim 60 leden en zingt smart- en levensliederen. Het koor repeteert 1 x in de 14 dagen in de boerderij in Boerderij en staat onder de muzikale leiding van Lidy Mak. Het koor verzorgt het jaar door tal van optredens, o.a. op Koninginnedag, in verzorgings- en verpleeghuizen en natuurlijk ook op het Smartlappenfestival bij de Sonnerie, dat enkele weken geleden werd gehouden. Voor alle optredens geldt: de toegang is gratis en het optreden gaat uiteraard alleen door met goed weer.

vrijdag 7 juli

Zomer met een Zomerlunch

Vrijdag 7 juli start Vereniging Vrouwencontact de Zomer met een Zomerlunch Met een zomerse temperatuur en de entourage van het terras bij Thermae Son luiden de leden de zomer in met een lekkere lunch. Tijdens deze jaarlijkse lunch zal ook aandacht worden besteed aan het afscheid van onze Joukje en Hanneke als leiding van de bridgeafdeling . Dit jaar is de lunch weer ietsje aangepast. Maar u kunt ervan verzekerd zijn, dat de gekozen gerechtjes in de smaak gaan vallen. Leden kunnen zich nog aanmelden bij de contactadressen tot 3 juli a.s. Datum en tijd: vrijdag 7 juli om 12.30 uur. Locatie: Brasserie Thermae Son Kosten: € 20,00 (incl 1 consumptie)
Nog opgeven tot 3 juli 2017 bij Lammie Haspels, Azielaan 50 Marijke ter Meulen, Molenstraat 33