Afbeelding
Foto:

Argo Clubkampioenschappen zwemmen

Afgelopen zondag zijn de Clubkampioenschappen gehouden. 35 Zwemmers en zwemsters hebben aan deze wedstrijd deelgenomen waarbij iedereen 3 afstanden heeft gezwommen.

Nadat alle afstanden gezwommen waren, werden de medailles voor de verschillende leeftijdscategorieën uitgereikt. De volgende zwemmers en zwemsters mogen zich clubkampioen noemen in hun categorie:
Lara der Kinderen, Luuk Janssen, Esmee Broeren, Martijn Bogers, Maaike van Hamond, Iwan der Kinderen, Marieke Timmermans, Naomi van der Post, Leonie Habraken, Sem van Eijndhoven, Sanne Peters, Lars Diesch, Maartje van Stiphout, Guus van Stiphout en Floor Habers.

De zwemmers en zwemsters die geen plaatsje op het podium wisten te bemachtigen ontvingen een fraaie herinneringsmedaille. Iedereen ging dus met een medaille naar huis.

Overige wedstrijden
Tijdens de Open Water wedstrijd zaterdag 24 juni in het Merwedekanaal in Vianen heeft Dana Janssen een 3e plaats behaald op de 3000 meter vrije slag in een tijd van 48.04.41 en Roel Janssen een 2e plaats op de 500 meter schoolslag in 9.24.38.

Zondag 25 juni hebben 11 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen aan de 6e Solo wedstrijd in zwembad De Drietip in Nuenen. Tijdens deze wedstrijd hebben zij 5 keer een 1e plaats, 3 keer een 2e plaats en 3 keer een 3e plaats behaald. Er zijn 14 persoonlijke records gezwommen.

Komend weekend
Komend weekend reist een groep van 33 personen, waarvan 21 zwemmers af naar het Duitse Lünen (nabij Dortmund). Zij zullen daar op zaterdag en zondag deelnemen aan de wedstrijd om de Lippepokal, die wordt gehouden in het 50m buitenbad bij de Cappenberger See.