Afbeelding
Foto:

Avondrepetitie van
"Seniorenorkest Sonore"

Om belangstellende muzikanten kennis te laten maken met ons "Seniorenorkest Sonore" hebben wij dit jaar enkele avondrepetities ingepland. Op maandag 10 juli beginnen wij om 19.30 tot 21.00 uur in een van de nieuwe zalen in "de Zwaan" in Son en Breugel.

Het orkest bestaat uit 25 leden en hoewel de meerderheid van de muzikanten de pensioengerechtigde leeftijd al enige tijd zijn gepasseerd, blazen zij hun partij met veel élan en vooral plezier.

Ons repertoire is breed van Tsjechische polka's tot Big Band-achtige muziek en alles wat hier tussen zit. Heeft U belangstelling, kom dan langs en breng uw instrument mee. Wie weet, het kan zo maar klikken.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u ook contact opnemen met de voorzitter, de heer J. van de Wiel, telefonisch bereikbaar op 040- 2529238 of per e-mail: jan.bep@hotmail.com


Statiegeld sparen bij PLUS
Marcel en Jeannette Verhoeven

De stichting Harapan zet zich al vanaf 2001 in voor diverse projecten in Indonesië met als thema : Ontwikkelingswerk aan de basis.
De projecten die altijd in samenwerking met ter plaatse actieve organisaties worden gesteund bevinden zich mn. op de eilanden Sumatra, Flores en West-Timor. Stichting Harapan is een vrijwilligersorganisatie.

De steun aan het revalidatiecentrum Harapan Jaya, het weeshuis Pius IX op Sumatra en het Oogoperatieproject op West-Timor behoren tot de speerpunten van de stichting Harapan. Daarom is er nog t/m 24 juli een statiegeldactie in de PLUS Marcel en Jeanette Verhoeven in Son. U kunt daar uw statiegeldbon in een speciale box doen. De volledige opbrengst is bestemd voor genoemde speerpunten. Voor verdere informatie : www.harapan.dse.nl


Afbeelding