woensdag 19 juli

Fietstocht naar Vessem

De fietstocht naar Vessem vindt plaats op woensdag 19 juli en voert langs het vliegveld en door het Kempense land. De start is om 9.30 uur vanaf het 17 Septemberplein. Het wordt een volle dagtocht van circa 48 km.
De leden van de fietsclub ontvangen ongeveer een week van te voren de details van deze fietstocht. Voor verdere inlichtingen kunt u zich wenden tot: Herman Hendriks, tel.: 0499-473042; e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl

zondag 23 juli

Rapunzel in het openluchttheater in Mariahout

De toneelvereniging Mariahout, speelt deze zomer het welbekende sprookje van Rapunzel in het openluchttheater van Mariahout. Deze prachtige familievoorstelling met rollen van o.a. Ilse Schutter als Radijsje en Gia de Nooy als de moeder van Rapunzel, speelt nog op zondag 23 juli en donderdag 3 augustus in het openluchttheater van Mariahout, aanvang 14.30 uur. Boek uw kaarten via www.toneelverenigingmariahout.nl

zondag 23 juli tot zondag 3 september

Tentoonstelling het vrouwelijke omarmen

Van Zondag 23 juli tot en met 3 september worden in Villa de Kleine Heide in Son en Breugel de schilderijen van Joos Vrijburg geƫxposeerd. Een behoefte om het vrouwelijke tot expressie te brengen Villa de Kleine Heide, Europalaan 2a in Son en Breugel. De tentoonstelling is toegankelijk voor publiek op Zondagen van 15 tot 17 uur en na het maken van een afspraak. Joos zal daar regelmatig aanwezig zijn met haar boeken en kaarten. Meer informatie over Joos en haar werk is te vinden op haar website www.joosbouwmeester.com.

dinsdag 25 juli tot maandag 24 juli

Wa'n Klank en Just4Fun op de kiosk

Op dinsdag 25 juli zal blaaskapel Wa'n Klank traditiegetrouw de zomerstop inzetten met een optreden in de kiosk De Sonnestrael. Dit jaar zullen zij worden bijgestaan door Just4Fun uit Eindhoven, een kleurrijk gezelschap dat zijn sporen al verdiende bij het afgelopen nieuwjaarsconcert. Wa'n Klank zal optreden van 20.15 tot 21.15 uur, daarna is het de beurt aan Just4Fun tot 22.15 uur.
Het optreden gaat uiteraard alleen door bij goede weersomstandigheden.

zondag 30 juli

Poppenkastvoorstelling 'de Geldmolen'

Op zondag 30 juli a.s. om 15.00 uur poppenkastvoorstelling 'de Geldmolen' in de Boerderij Breugel. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 9 jaar en iedereen die poppenkast leuk vindt. Kaartje bestellen kan via email naar poppenkastmill@gmail.com of telefonisch 0612302095.

tot dinsdag 15 augustus

IK ben verlaten

In de kamers van gisteren huist het gevoel van vandaag. In deze expositie heeft Myriam Merks zich laten inspireren door de gevoelens van iemand die dementie heeft. De foto's met een kleine tekst laten deze gevoelens spreken. Deze expositie is dagelijks te bezichtigen van 09.00 tot 17.00 uur tot 15 augustus 2017. Archipel Berkenstaete (begane grand naast het restaurant). De Bontstraat 71, Son en Breugel.