Afbeelding
Foto:

Open Coffee Dommeldal
(Son-Nuenen-Geldrop).

Open Coffee Dommeldal is een regelmatig gehouden, informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee Dommeldal is geen vereniging waar je lid moet worden of contributie voor moet betalen. Het enige wat je moet betalen is het kopje koffie of thee tijdens de bijeenkomsten. De Open Coffee wordt gehouden op de 1e vrijdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur in de watermolen van Opwetten te Nuenen. Inschrijven voor de bijeenkomst kan op: http://ocdommeldal.nl/.

Door : Annetje Tielemans

Aankomende vrijdag 1 september is weer de eerste Open Coffee bijeenkomst na de vakantie.
Deze keer geen spreker maar een uitgebreide mogelijkheid om al je plannen en gedachtes, die tijdens je vakantie zijn opgekomen, met betrekking tot je onderneming eens voor te leggen aan collega ondernemers. Je kunt proefballonnetjes oplaten, concreet uitgewerkte plannen presenteren of simpelweg samen met je collega ondernemers hardop nadenken.
Dit kan door het geven van een pitch, een onderonsje of een gestelde vraag middels een briefje waar je dan antwoord op kan krijgen van de aanwezigen. Denk hier alvast even over na en maak eventueel alvast een opzetje.
We zijn erg benieuwd naar alle verhalen, plannen en ideeën.
Graag zien we jullie daarom weer op vrijdag 1 september in de Watermolen van Opwetten in Nuenen, van 09.00 tot 11.00 uur.
Laat even weten dat je komt door je aan te melden op: http://ocdommeldal.nl/