Afbeelding
Foto:

Dierenbescherming Son en Breugel zoekt collectanten

Wij willen ons graag voorstellen, we zijn het collecteteam Son en Breugel, bestaande uit een dorps-coƶrdinator en vijf wijkhoofden. V.l.n.r.: Eveline, Martine, Ineke, Annet, niet op de foto Els en Mariƫlle.

We werken dit jaar aan de collecte van de Dierenbescherming in Son en Breugel en hopen er weer een succes van te maken, omdat we de dieren en de Dierenbescherming een warm hart toe dragen.

De Dierenbescherming is de enige organisatie die zich al ruim 150 jaar inzet voor het welzijn van alle dieren in Nederland. Het is geen overheidsinstelling en kan haar werk alleen doen dankzij de contributie en giften van leden, donateurs en sponsors. De opbrengst van de jaarlijkse collecte heeft hierin een belangrijk aandeel.

Elk jaar hebben tienduizenden dieren in Nederland hulp nodig. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gedumpt of gewond. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de jaarlijkse collecte rondom Dierendag wordt besteed aan het beschermen, redden, opvangen en herplaatsen van deze dieren.

Collecteer mee van 1 t/m 7 oktober 2017 in jouw eigen buurt en help de dieren die onze hulp zo hard nodig hebben. Collecteren kost maar een paar uur, het is gemakkelijk en leuk en je helpt dieren in nood.

Meld je nu aan als collectant! Neem contact op met het wijkhoofd van Son en Breugel, Ineke op tel. 06-21925670.

Namens de Dierenbescherming,
Het collecteteam Son en Breugel