Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Durf jij de uitdaging aan?
Doe mee met de Kids Survival Day!

Op zaterdag 30 september vindt van 13.00 tot 16.00 uur de vierde editie van de Kids Survival Day plaats. Jongens en meiden van 4 tot 15 jaar: jullie zijn van harte welkom op het Oranjeveld in Son om de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen!

Tijdens de Kids Survival Day bepaal jezelf welke dingen je wilt doen. Je kunt je eigen broodje bakken op een kampvuur, met pijl en boog schieten, over het Oranjeveld vliegen, losgaan op het springkussen en nog veel meer! Er is genoeg te doen om je hele middag mee te vermaken. Maar heb je niet de hele middag te tijd, dan kun je er ook voor kiezen om een of twee uitdagingen aan te gaan.

De Kids Survival Day wordt georganiseerd door Scouting Mgr. Bekkersgroep. Als geen ander weet deze scoutinggroep hoe ze jou kunnen uitdagen met stoere en spannende activiteiten! Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen bij deze scoutinggroepen? Kijk dan eens op www.mgrbekkersgroep.nl.
Kom op 30 september tussen 13.00 en 16.00 uur naar het Oranjeveld, aan de Oranjestraat in Son. Je kunt de hele middag meedraaien, of net zolang blijven als je zelf wilt. Kom naar de infotafel, daar ontvang je een gave stempelkaart waarmee je aan de activiteiten kan deelnemen. Deze gave stempelkaart is meteen een leuke herinnering aan deze actieve dag.

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Weet je al zeker dat je erbij bent? Stuur dan een e-mail met je leeftijd en je naam naar kidssurvivalday@mgrbekkersgroep.nl. Meer informatie vind je op www.kidssurvivalday.nl.

Praktische informatie
Locatie: Oranjeveld, Son en Breugel
Datum: 30 september
Tijd: 13.00u tot 16.00u Meer informatie: www: http://www.kidssurvivalday.nl www: http://www.mgrbekkersgroep.nl Facebook: https://www.facebook.com/mgrbekkersgroep


Open Coffee vrijdag 6 oktober

Open Coffee Dommeldal (Son-Nuenen-Geldrop) is een regelmatig gehouden, informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken.

Door: Annetje Tielemans

Ontspannen netwerken dus onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee Dommeldal is geen vereniging waar je lid moet worden of contributie voor moet betalen. Het enige wat je moet betalen is het kopje koffie of thee tijdens de bijeenkomsten. De Open Coffee wordt gehouden op de 1e vrijdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur in de watermolen van Opwetten te Nuenen. Inschrijven voor de bijeenkomst kan op: http://ocdommeldal.nl/.

Maak jij offertes naar je klanten? Of vraag je zelf wel eens een offerte aan? Hoe komen die op jou over? Zijn ze duidelijk? Zou je aan de hand van deze offerte met een ondernemer in zee gaan? Is alleen de prijs voor jou van belang? Zo kijk jij naar een offerte. Maar zo kijken afnemers ook naar jouw offerte. Is die wel duidelijk? Is alles niet te omslachtig geschreven?

Vrijdag 6 oktober komt Jos Raeskin van Offertewegwijzer ons vertellen hoe we beter kunnen scoren met onze offertes. Hij geeft ons belangrijke offertetips en zet alle valkuilen op een rijtje.

De Open Coffee van vrijdag 6 oktober wordt weer gehouden in de Watermolen van Opwetten, Opwettenseweg 203 in Nuenen. Je bent van 09.00 – 11.00 uur van harte welkom om weer samen met collega ondernemers gedachten, ideeën en meningen uit te wissen onder het genot van een kopje koffie of thee.
Laat via de website http://ocdommeldal.nl/ even weten dat je komt. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. Dan weten anderen ook dat je komt.


RADIO S&B in gesprek over "Duurzaam"
EN op locatie !!

Radio S&B sprak onlangs uitgebreid met Tom van den Nieuwenhuijzen en Joan Briels, bevlogen wethouders in Son en Breugel en Laarbeek, beiden met Duurzaamheid in hun portefeuille. Zij vertellen met enthousiasme over hun plannen, de "Dragon's Den" in Laarbeek en het "Uitvoeringsprogramma Duurzaamheid 2017" in Son en Breugel.
Het interview is te beluisteren op woensdag 20 september a.s. vanaf 21.00 uur via www.radiosenb.nl onder de button "Luister Live".

TV en radio bij "Grenzenloos genieten".
Zondag 24 september a.s. is Radio S&B natuurlijk aanwezig bij het evenement "Grenzenloos Genieten" in en om De Boerderij in Breugel. LON TV (Lokale Omroep Nuenen) maakt opnames en Radio S&B verzorgt de sfeerimpressies en interviews met onze "nieuwe" en "oude" dorpsgenoten.

Kijk voor meer nieuws, ons scala aan programma's en geweldige muziek op onze website.
Bezoek en "Like" ook onze Facebookpagina: www.facebook.com/radiosenb/


Bekendmaking Categorieën Ons Dorp Kwist
6 oktober.

Het duurt niet lang meer voordat de 5e editie van Ons Dorp Kwist Son en Breugel plaats zal vinden. Het vragenboek is inmiddels klaar en er hebben zich weer een ruime hoeveelheid teams ingeschreven dit jaar.
Bent u met uw team al bezig met de voorbereidingen? Dan helpen wij u hierbij een handje door de categorieën van dit jaar bekend te maken.

1. Sport en Spel
2. Feest
3. Beroepen
4. Te land, ter zee en in de lucht
5. Happen en stappen
6. Ons dorp
7. Sjerlokkie
8. Beeld en geluid
9. Ge wit oit noit nie
10. Op pad
11. Sponsoren
12. Geheime opdracht