Afbeelding
Foto:

Autorijschool Sanders biedt rijopleiding op maat

Son en Breugel is sinds kort een autorijschool rijker. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als coach en opleider bij één van de grootste verzekeringmaatschappijen van Nederland besloot Edwin Sanders een jaar geleden dat het tijd werd om zijn vaardigheden en passie te combineren.

"In het helpen van anderen bij het behalen van hun doelen, in dit geval hun rijbewijs, ligt mijn kracht en sterkte. Ik ben daarom dan ook ontzettend enthousiast en ambitieus mijn eigen rijschool gestart", aldus Edwin.

Kwaliteit staat voorop
Door middel van zijn rust, ervaring als coach en professionaliteit begeleidt hij zijn leerlingen doelgericht op weg naar hun rijbewijs. Dit alles in een ontspannen sfeer waarbij hij een stukje humor op zijn tijd ook belangrijk vindt.
"Een leerling moet qua gedrag en mentaliteit in het verkeer niet alleen een goede en verantwoordelijke bestuurder worden, maar het vooral ook blijven, óók na het examen. Ieder verkeersslachtoffer is er een teveel. Ik probeer zo les te geven, dat leerlingen dat ook beseffen", vertelt Edwin.
Autorijschool Sanders heeft alles in huis om kwalitatief goede lessen te kunnen bieden. Er wordt les gegeven in een nieuwe KIA Rio 1.4 Crdi die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast beschikt Autorijschool Sanders over een modern leerlingen software pakket waarin leerlingen via een app op hun mobiel alle zaken kunnen volgen over de opleiding. Afspraken, examens, betalingen, theorie en een vorderingenkaart, allemaal digitaal.
Ook biedt Autorijschool Sanders opfristrainingen voor bestuurders met angst in het verkeer; hen wordt weer zelfvertrouwen gegeven om eens verder te durven dan het bekende ritje.

Focus niet alleen op praktijk
"Ik adviseer iedereen voor of in ieder geval bij aanvang van de rijlessen ook de theorie op te pakken", zegt Edwin. "Bij mij geen omstreden stoomcursus vol trucs en foefjes, maar een gratis iTheorie pakket met duidelijke uitleg en veel oefenexamens. Ook tijdens de rijlessen laat ik de theorie volop in de praktijk zien.
Om het belang van een goede theoretische basis te benadrukken krijgt elke leerling die in 2017 start met zijn rijopleiding bij Autorijschool Sanders een ITheoriepakket t.w.v. € 99,- gratis. Dit pakket bestaat uit:
* Een complete theorie opleiding die bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50
theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.
* De aanvraag en de kosten van je klassikale theorie examen;
* Vervoer naar het CBR.

Flexibel
Momenteel kun je desgewenst direct starten met de rijopleiding. En als een leerling bijvoorbeeld graag op aparte tijden lest, zoals voor of na school of werk, dan past Autorijschool Sanders zich daar op aan. Edwin: ,,Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ik een leerling van het station ophaal voor een les en heb hem daarna op zijn werk aflever. Ik denk graag mee met de klant!"
Edwin is 6 dagen per week beschikbaar voor rijlessen. Op maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 21 uur. En op zaterdag van 8 uur tot 17 uur.

Meer informatie of afspreken voor een gratis proefles?
Kijk op de website www.autorijschoolsanders.nl of bel naar 06-81197659.


Sparen voor spel- en leermaterialen voor
basisscholen bij Jumbo Son en Breugel

Klanten die tussen 04-10-2017 tot en met 22-11-2017 boodschappen doen bij één van de Jumbo winkels in de regio, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. Voor de 'Sparen voor je School' actie stelt Jumbo onder de deelnemende basisscholen in Son en Breugel en Best een budget van 3600 euro beschikbaar.

Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 04-10-2017 bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de 8 deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen
De scholen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. Zo spaart basisschool De Sonnewijzer uit Son en Breugel voor materialen voor het schoolplein en basisschool De Bloktempel uit Son en Breugel voor spelmaterialen. Op deze manier weten de klanten van Jumbo waar zij met de spaarpunten aan bijdragen. In December wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Familiebedrijf
De 'Sparen voor je School' actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo'n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 200 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo vorig jaar voor de vijftiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com