Afbeelding
Foto:

FreshPC Computer Service het juiste adres

Weer een tevreden klant verlaat het pand!
Is jouw computer traag of een bron van ergernis en wil je ook weer met plezier je PC gebruiken? Pak je telefoon en neem contact op met Jan Enderink, één van de servicepunthouders van FreshPC Computer Service. Hij zorgt voor het opschonen, sneller maken of repareren van jouw notebook of PC. Ook bij netwerk- of hardware problemen ben je bij Jan aan het juiste adres.

Gecertificeerd
FreshPC Computer Service is bij ICT Waarborg aangesloten en gecertificeerd; dit betekent zekerheid voor jou. Bij ons sta jij als klant voorop en profiteer je van de 7 zekerheden van ICT Waarborg.

Goede computerhulp is niet duur
Het herstellen van computerproblematiek en het beantwoorden van ICT gerelateerde vraagstukken zijn voor ons routine door jarenlange ervaring en voortdurende training. Ons bezoek bij jou op locatie zal mede door onze parate kennis relatief kort zijn. Zodoende bespaar je op arbeidsduur wanneer je ons inroept. Daarnaast hanteren wij geen voorrijkosten in ons dorp en zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke dienstverlening.
Jan legt uit: "Omdat ik gebruik kan maken van het landelijk netwerk en de kennis van mijn collega's is een oplossing altijd dichtbij."

Compleet zakelijk aanbod
Wij bieden de zakelijke markt een compleet pakket. Je kunt hierbij denken aan one-stop-shopping voor bijv. online backup, camerabeveiliging, het regelen van een aansluiting bij een netwerkprovider, het leveren van nieuwe hard- en software van diverse leveranciers tegen gunstige prijzen en website ontwikkeling en hosting. Ook is het mogelijk om m.b.v. VoIP altijd en overal te bellen met je eigen telefooncentrale voor een vast laag tarief!

Overal snel zakelijk internet
FreshPC Son en Breugel kan door samenwerking met diverse landelijke partijen zorgen voor snel internet, ook als er (nog) geen kabel of glasvezel ligt. Jan vertelt: "Ik ben betrokken in het project van Mabib om glasvezel in het buitengebied aan te leggen. Verder kan ik in letterlijk elke pand waar een stroomaansluiting is snel 4G internet aanleggen. Snel internet is niet meer uitsluitend beschikbaar in de bebouwde kom!"

Snellere computer
"Heel veel mensen klagen over een trage computer. Het opstarten duurt soms vele minuten en dat is een ergernis. Maar je hoeft geen nieuwe PC te kopen om hiervan verlost te worden. FreshPC kan jouw computer sneller maken door jouw harde schijf te vervangen door een zogenaamde SSD. SSD staat voor Solid State Disk en kan gezien worden als de elektronische opvolger van de normale harde schijf. En daarmee bespaar je een hoop ergernis en geld voor een nieuwe PC of laptop. Dubbel winst!"

Apple
Verder is het interessant om te vermelden dat Jan ook erg bedreven is met allerlei Apple apparatuur en software. Jan zegt: "De meeste computerhulp bedrijven weten alles van Windows computers, maar vraag hen niks over een trage iMac of gecrashte Macbook Pro. Ook dan kan ik helpen, met het versnellen of repareren van Apple spullen. En je kan bij mij ook gereviseerde Apple apparatuur kopen, wat uiteraard een stuk goedkoper is dan nieuw."

Meer informatie
FreshPC Computer Service is gevestigd aan de Apollolaan 37 te Son en Breugel en bereikbaar via 06-13542758 of e-mail jan@freshpc.nl. Jan is ook bereikbaar onder het nieuwe nummer (0499-) 740000.
Op de website www.freshpc.nl vind je alle informatie en op onze Facebookpagina vind je regelmatig aantrekkelijke acties.


Afbeelding