Werkgroep 'Vraag zoekt Antwoord' in gesprek met B&W

De werkgroep 'Vraag zoekt Antwoord' heeft vorige week een uitnodiging van burgemeester Gaillard en wethouder Vortman voor een gesprek mogen ontvangen. Twee leden van de werkgroep zijn namens de werkgroep op deze uitnodiging ingegaan.
Er was tijd en ruimte om van gedachten te wisselen over de doelstellingen van de werkgroep en de vragen die er leven, aldus de werkgroep.

B&W beseffen dat de communicatie transparanter had gekund inzake de kerk en MFA en willen de inwoners alsnog meer openheid van zaken geven. Om dat beter te doen vragen B&W om meer aanknopingspunten. B&W hebben de werkgroep gevraagd te inventariseren welke vragen er op dit moment leven onder de inwoners. Uiteraard komt de werkgroep graag aan dit verzoek tegemoet en heeft daarom een email-adres hiervoor aangemaakt: vraagzoektantwoord@ziggo.nl

Dus maak gebruik van deze mogelijkheid en stel uw vragen over kerk en MFA!

Vragen die de werkgroep zelf reeds heeft geformuleerd zijn: Waarom moet de MFA per se op de plek van de kerk? Waarom moet de MFA zo groot zijn? Waarom moeten CMD en ZuidZorg in de MFA gehuisvest? Komt er echt een nieuwe kerk? Kan de huidige kerk niet voor andere doeleinden worden hergebruikt?

Ton Merks, namens werkgroep 'Vraag zoekt Antwoord'.
De werkgroep 'Vraag zoekt Antwoord' komt op voor het collectief belang van Son en Breugel door zich in te zetten voor een breed gedragen, levendig kerkplein inclusief dorpshuis met behoud van cultureel historische elementen en rekening houdend met de aanwezige flora en fauna.