De huidige oversteek bij het Dutmellapad aan de N620
De huidige oversteek bij het Dutmellapad aan de N620 Foto: Adrie Neervoort

Interessante Thema-avond over WMO en LEV

Vrouw Aktief organiseert deze avond voor u allen.
De dames Ismene Borger en Janine Spoor vertellen ons op deze interessante informatieavond de opzet CMD (voor zover nog niet bekend) en de ontwikkelingen bij WMO/LEV.
Ook wordt er uitleg gedaan over de grote beleidswijziging die er afgelopen jaar is
geweest bij huishoudelijke hulp.

Verder zal er voldoende ruimte zijn op deze avond om vragen te stellen.

Wanneer : 23 oktober
Locatie : La Sonnerie Nieuwstraat 45 Son en Breugel
Zaal open : 19.45 uur
Aanvang : 20.00 uur
Toegang € 3,00 incl. kopje koffie of thee
Vrouw Aktief leden gratis toegang
Aanmelden voor 23 oktober bij
Toos van de Laar 0499-460151
of via email: j.laar42@chello.nl


Een fietstocht door de
Ooijpolder op 18 oktober

Op woensdag 18 oktober organiseert de fietsclub van de PVGE Son en Breugel e.o. een fietstocht door de Ooijpolder als afsluiting van het zomerseizoen.
De start van de fietstocht is in Persingen, waar eerst koffie wordt gedronken om van af hier aan de fietstocht te beginnen in dit prachtige poldergebied.
Halverwege de fietstocht wordt geluncht in Ooij om daarna de fietstocht door de Ooijpolder te vervolgen.

De leden ontvangen circa 1 week vóór deze tocht de gedetailleerde route. Mocht men geen plaats op een fietsrek hebben, kan dit met een fietsclubgenoot vooraf geregeld worden. Als het nodig is, kan men op tijd contact opnemen met de coördinator. De praktijk heeft bewezen, dat men eigenlijk altijd slaagt.

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom, gaarne dan wel even contact met de coördinator.
Verder inlichtingen: Herman Hendriks, coördinator PVGE fietsclub, tel.: 0499-473042; e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl


Afsluiting N620 voor werkzaamheden fietsoversteek

De Provincie Noord-Brabant voert een herinrichting uit ter hoogte van de fietsoversteek van het Dutmellapad over de N620 (Bestseweg) in gemeente Son en Breugel.

De fietsoversteek krijgt een verhoogde middengeleider waar fietsers kunnen wachten om veilig de N620 over te steken. Om hier ruimte voor te maken moet de zuidelijke rijbaan van de N620 verlegd worden.

De werkzaamheden hiervoor staan gepland van maandag 16 oktober tot en met 13 november. Van 10 november 21.00 uur tot en met 13 november 05.00 uur is de Bestseweg tussen de Hoberglaan en de op- en afrit van de A50 afgesloten. Tijdens dit weekend is een omleiding ingesteld via de A50 en de A2.