mondharmonicakwartet Fata Morgana
mondharmonicakwartet Fata Morgana Foto:

Internationale Harmonica
happening in Son en Breugel

Mondharmonicaspelers uit Taiwan, Hongarije en Eindhoven geven een concert en workshops op 29 oktober 2017 in De Zwaan in Son.

Mondharmonicakwartet FATA MORGANA uit Eindhoven treedt op 29 oktober op samen met het Sirius Harmonica Ensemble uit Taiwan en het bluesduo The Grunting Pigs uit Hongarije.
Het Sirius ensemble bestaat uit 6 musici en is zeer bekend in Azië. Het speelt een gevarieerd repertoire van klassiek tot moderne ritmische popmuziek. The Grunting Pigs, met als enthousiaste voorman Mátyás Pribojszki, spelen swingende blues.

FATA MORGANA heeft Sirius en the Grunting Pigs ontmoet op internationale mondharmonicafestivals. Daaruit is een vriendschap ontstaan die geleid heeft tot diverse gezamenlijke concerten in Hongarije,
Taiwan en Zuid Korea.
Op 29 oktober geven zij gezamenlijk een concert. Aanvang 16.00 uur.
Daaraan voorafgaand zullen het Sirius Harmonica Ensemble en The Grunting Pigs ieder een workshop verzorgen. Hierbij gaan beide groepen in op hun wijze van musiceren en de verschillende mondharmonica's die zij bespelen. De workshops beginnen om 13.00 uur.

Meer informatie over Fata Morgana vindt u op www.fatamorganamusic.nl.
Kaarten á € 10 voor het concert op 29 oktober kunt u reserveren via de website van Fata Morgana. De workshops zijn gratis toegankelijk.
Wij zien u graag op zondag 29 oktober aanstaande in Café-Restaurant "De Zwaan", Markt 9 in Son (www.zwaan-son.nl).