woensdag 8 november

Liefde half om half

Liefde half om half, zo heet de nieuwe voorstelling van de Vestzakkomedie. Liefde half om half is een 'komisch gebekvecht', waarin alles draait om overspel. We leren drie totaal verschillende koppels kennen, waarvan twee stellen het derde echtpaar als alibi gebruiken voor het vreemdgaan (zonder dat ze dat van elkaar weten). Een prachtig, geestig verhaal vol soepele wendingen, waarbij op een goed moment de zes acteurs aan één tafel twee verschillende etentjes houden.Liefde half om half is te zien in het Vestzaktheater op woensdag 8 november, aanvang 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via de website van de Vestzakkomedie.

donderdag 9 november

Pubkwis

Gezellige Pubkwis in "T Hart van Son. Aanvang 20.30 uur inschrijven vanaf 20.00 uur aan de bar. Min. 2 max 5 deelnemers per groep. Inschrijfgeld € 3,= p.p

zondag 12 november

IVN Doorstapwandeling rond Houtens en 't Zand

IVN Son en Breugel organiseert op 12 November een doorstapwandeling rond Houtens en 't Zand. We beginnen deze doorstapwandeling om klokslag 13:30 op het kerkplein in Son.
Honden (ook aangelijnd) mogen helaas niet mee. Starttijd: Zondag 12 November, 13:30u Startpunt: Kerkplein 1 Son en Breugel verzamelen rond de kiosk info: wandelen@ivn-senb.nl

Een muzikale toer met 8 to the bar!

8 to the bar organiseert een vriendenconcert "Een hele toer", samen met vocal group The VocalS, a capella-group VocalMINT, barbershopkoor Best Voices en theaterkoor Sincère.
Op 12 november begint ons concert om 14.30 u. in "d'n Tref" van Zonhove in Son. Toegang is gratis.
Iedereen is van harte welkom.

Sons Kamerkoor zingt saffier

Het Sons Kamerkoor bestaat 45 jaar. Het koor viert dit saffieren jubileum met twee concerten in Son en Breugel: op 12 november in de Breugelse Genovevakerk en op 22 april 2018 in de Kapelzaal van Hotel Restaurant la Sonnerie.
Aanvang van het concert: 15.00 uur. Het concert duurt een uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt bijzonder op prijs gesteld. Op www.sonskamerkoor.nl leest u meer over het Sons Kamerkoor.

Dansmiddag

Zondag 12 november. Dansmiddag van 15.00 tot 20.00 uur M.m.v. de jumping whirlwinds & Pal van de Hoogen Entree gratis Eeterij&feesterij Hof van brabant, boschdijk1035 eindhoven.

Super Kienen in het Vestzaktheater

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. Hoofdprijs € 250.00 Geluksgetal €250,- Zondag 12 november Vestzaktheater kerkstraat 2 Son en Breugel Zaal open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur

donderdag 16 november tot donderdag 16 november

Wij Doen Het Groen van start

Startbijeenkomst "Wij Doen Het Groen" Donderdag 16 november, 19.30-22.00 uur Sportcafé ExpresZo, Rooiseweg 3, Son

zaterdag 18 november

Old Grey & Restless meets Friends

Muzikale avond 'Old Grey & Restless meets Friends' Zaterdag 18 november organiseert Old Grey & Restless voor de vierde maal haar muzikale avond 'Old Grey & Restless meets Friends'. Ditmaal is als speciale gast uitgenodigd de Big Band Son en Breugel, een negentienmans formatie van Son en Breugelse origine. De Big Band opent de avond om 20.15 uur. Vervolgens een optreden van The Booze Brothers Band waarna Old Grey & Restless de avond zal afsluiten. Muzikanten van Old Grey & Restless zullen de gehele avond deel uitmaken van de optredende bands.

zaterdag 18 november tot zaterdag 18 november

Schrijfster PC Sahgard signeert

In oktober is de tweede jeugdroman "Achter de kasteelmuur" van de Sonse schrijfster PC Sahgard verschenen. Haar debuutroman was door de lezers met veel enthousiasme ontvangen en ook de uitgeverij vroeg om meer. "Achter de kasteelmuur" is het eerste deel van een serie. Op zaterdag 18 november is er een boekshower in de bibliotheek in Son en Breugel Airbornestraat 1 Van 12.30-13.30 u. is er voor belangstellenden gelegenheid om het boek te bekijken, aan te schaffen en/of te laten signeren.

zondag 19 november

Literair Café Dommeldal ontvangt 19 november schrijfster Marja Pruis

Vanwege de ziekenhuisopname van Alfred Birney, heeft schrijfster en Literair Criticus Marja Pruis haar bezoek verplaatst, naar 19 november a.s.. Het Literair Café Dommeldal ontvangt de schrijfster vanaf 14.00uur, in de Kasteelhoeve in Geldrop. Maak kennis met deze powerfeministe, op 19 november, in de Kasteelhoeve in Geldrop. Voorafgaand aan uw bezoek kunt u in de Kasteelhoeve ook een literaire lunch bestellen. Het kaartje voor het schrijversbezoek is te koop bij Boekhandel van Grinsven of online bij Bibliotheekdommeldal.nl.