Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Lazy Sonnie Afternoon met Valentijn

Lazy Sonnie Afternoon 14 februari 2016. Zondag 14 februari 2016, Valentijnsdag. Een mooie dag om je lief voor een romantische Lazy Sonnie Afternoon mee te nemen naar La Sonnerie. Met een Valentijnlunch vóór óf een romantisch diner ná een sfeervolle muziekmiddag in de Kapelzaal van La Sonnerie.
October Moon .
Een perfect duo om deze Valentijnsdag mee te starten. OCTOBER MOON is een muzikaal duo dat een grote diversiteit aan rocknummers in een klein akoestisch jasje steekt. Na het uiteenvallen van de symfonische rockband Eleven's Eve besluiten zangeres Josien Obers en gitarist Henry Meeuws in oktober 2014 de handen ineen te slaan. Verbonden door hun gezamenlijke liefde voor melodieuze rock klassiekers, kiezen zij ervoor een nieuw muzikaal pad in te slaan. Een pad dat dwars door hun muzikale rockhart gaat, van Kansas tot Anouk, van Alannah Miles tot Dream Theater. October Moon schuwt het melancholische niet. Op geheel eigen muzikale wijze brengen Henry en Josien hun liefde voor muziek over op hun publiek. Door de songs in hun kleinste vorm uit te voeren, weten zij steeds de gevoelige snaar te raken. Het repertoire is dan ook toegankelijk voor een brede doelgroep en leent zich voor verschillende gelegenheden. Met het warme stemgeluid van Josien en het sprankelende gitaarspel van Henry is Nederland met OCTOBER MOON, weer een uniek muzikaal duo rijker.

Owen Campbell.
Owen Campbell is een uit Australië afkomstige bluesy singer/songwriter en gitarist. Zijn eerste gitaar kreeg hij op negenjarige leeftijd van zijn ouders. Zijn optreden als finalist in de TV show "Australia's Got Talent" zette hem in eigen land op de kaart. Hoewel hij de "wedstrijd" zelf niet won is Owen inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde (slide-)gitaristen en songwriters in Australië. Tot zijn muzikale invloeden mogen artiesten worden gerekend als Van Morrison, Townes Van Zandt en Johnny Cash. Zijn eerste CD "Sunshine Road" stond in 2011 bijna een jaar lang op nummer één in de Australische I-Tunes Blues Charts. Op zijn tweede CD "The Pilgrim" (2013) verruimde hij zijn muzikale horizon met rock, ballads en speelt erop banjo en is zelfs keelzang te horen.Zijn release uit 2015 is een EP "In The Shadows Of The Greats" met naast twee zelfgeschreven nummers een viertal bewerkingen van oa. Tom Waits en Bruce Springsteen die een geheel eigen bluesuitvoering krijgen. Dat wordt weer genieten!
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf 15.00 uur open. Wilt u naborrelen? Dat kan in de lounge.
De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale ( luister-) middag te bezorgen is een vrijwillige bijdrage in de tip jar meer dan welkom. Wilt u een zitplaats? Lazy Sonnie Afternoon blijkt een doorgaand succes dus ben er dan snel bij want Vol = Vol.

Let op: In verband met Carnaval de 2e zondag van de maand.

Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon en de muzikanten op onze website www.lazysonnieafternoon.nl Hier vindt je ook informatie om vriend of sponsor te worden.
Tot ziens op zondag 14 februari.


The Fair Haired Boy, van Blue Dew
bij Plein Public

The Fair Haired Boy, muzikale theatervoorstelling van Blue Dew
Op zaterdag 30 januari kunt u bij Plein Public genieten van The Fair Haired Boy, van Blue Dew.

Blue Dew is een folkband die muziek en verhalen combineert in een Ierse theatervoorstelling. De band neemt je mee op reis door de geschiedenis van het oude Ierland.
Blue Dew mixt de Ierse folk en Amerikaanse bluegrass tot een geheel eigen muziekstijl. Een stijl die door veel folkliefhebbers wordt gewaardeerd om de harmonieuze meerstemmige zang en een gevarieerd gebruik van Ierse- en bluegrassinstrumenten.
Een optreden van Blue Dew is een reis naar het oude Ierland, toen de Ieren een zwaar, maar soms ook juist sprookjesachtig bestaan leefden. Een tijd waarin stevig moest worden gedronken om zorgeloos te kunnen feesten. Ballades werden gezongen om uiting te geven aan ondraaglijk verdriet. Sprookjesfiguren en geestverschijningen speelden in het dagelijks leven net zo'n grote rol als de harde werkelijkheid.
Sinds oktober 2013 treedt Blue Dew op met de voorstelling: The Fair-Haired Boy, het avontuur van de Ierse Rowan. Een kleine jongen die zo graag al groot wil zijn dat hij in een sprookjesachtige wereld belandt. Een wereld die steeds meer werkelijkheid wordt als hij volwassen wordt.

Plein Public
Plein Public is een kleinschalige theaterorganisatie in Breugel die iedere laatste zaterdagavond van de maand een bijzonder optreden verzorgt in de Boerderij in Breugel. Niet alleen beginnende maar ook (semi-)professionele artiesten krijgen een kans om hun talent te tonen aan het publiek. Dit seizoen kunt u ook nog genieten van Standup-comedy ( 27 februari 2016), The Golddiggers – muziek uit de jaren 50-60-70 (26 maart) en coverband Out of the Basement (23 april).
De optredens beginnen altijd om half negen, tot ongeveer half elf. Of later, want dankzij de goede sfeer en de interactie met het publiek blijkt menig artiest moeite te hebben om te stoppen met optreden. Kom eens langs en beleef hoe het dichtbij gezellig kan zijn!
U bepaalt de prijs zelf
U bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaalt u zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. We zien u graag op 30 januari om 20.30 uur in de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel!
Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl
Of volg ons op twitter: @pleinpublic


October Moon
Owen Cambell
Bleu Dew speelt The Fair Haired Boy