Afbeelding
Foto:

Drukwerknaarwens.nl

Online je drukwerk bestellen bij de lokale drukker
In de webshop van Wens Creatie kun je vanaf nu je drukwerk online bestellen. De webshop biedt een assortiment dat gericht is op de zakelijke markt, zoals buitenreclame, promotie, drukwerk en bedrukte horecaproducten. Ook particulieren zullen er producten vinden zoals fotoprints op canvas en diverse andere materialen.
Met de webshop voorziet Wens Creatie in een behoefte. Wendy Bekkers legt uit: "We merkten dat mensen hun opdracht graag aan de lokale ondernemer gunnen, maar ook het gemak van online bestellen willen. Efficiënt vanuit huis of kantoor uitzoeken wat je nodig hebt en meteen weten wat het gaat kosten en wanneer het klaar is. Die mogelijkheid bieden wij nu."
Omdat Wens Creatie productiemachines in eigen huis heeft, geldt voor een aantal producten een bijzonder snelle levertijd. Onder andere visitekaartjes, posters en rollup banners kunnen nog dezelfde dag afgehaald worden.
Speciaal voor de lezers van DeMooiSonenBreugelkrant hebben we nu een mooie korting op canvasprints. Kijk hiervoor op de advertentie elders in deze uitgave.
Persoonlijk, betrokken en creatief
"Diverse zakelijke diensten zoals grafisch ontwerp, advies op het gebied van (online) marketing en presentatie , dat is waar Wens Creatie gespecialiseerd in is. Door dit los te trekken van het drukwerk wat mensen zelf opmaken en nu in de webshop kunnen bestellen, creëren we hier meer tijd voor", aldus Olaf Pigmans van Wens Creatie. "Belangrijk om te melden is dat we hiervoor uitsluitend op afspraak werken."