Energieke rockband bij Plein Public

Zin in een avond met onvervalste swingende rock, ballads en gewoon steengoede muziek? Kom dan op 25 november naar het optreden van de fantastische band Township Rebellion.

Deze energieke rock-coverband speelt onvervalste bekende nummers van AC/DC, Queen en Anouk. Een viermans formatie met zangeres die er ieder optreden helemaal voor gaat en hun vurig enthousiasme overbrengt op het publiek.
De band bestaat uit vier rasmuzikanten die ieder optreden tot een feest maken, met een herkenbaar maar ook verrassend repertoire. Ze mengen de bekende old-timers van Queen of ZZ Top met eigentijdse rock van Anouk, Muse en de Editors. We verwachten dat het een avond wordt waarop je van begin tot eind kunt genieten en lekker kunt dansen.

Heb je er al zin in? Kom dan op zaterdag 25 november naar De Boerderij in Breugel. We starten om 20.30 uur en eindigen om 22.30 uur. Maar zoals het vaak gaat kan het met gemak later worden omdat menig artiest moeite heeft om te stoppen met optreden vanwege de sfeer.

Pet gaat rond
Je bent van harte welkom, de prijs voor dit uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond.
Tot op 25 november! Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of op www.townshiprebellion.nl