Afbeelding
Foto:

Info avond Lucky Duck Race 2018
goed bezocht

Er is veel animo bij verenigingen om de clubkas te spekken. Maandag 13 november jl. was het dan zover. Vertegenwoordigers van een vijftiental verenigingen hadden zich verzameld bij Thermae,
in een zaal die met veel PR middelen was omgebouwd tot een soort van "eendenkooi".

Door Henk Achten en Richard Kok van de Lions Club Son en Breugel e.o. werd uiteengezet wat een eendenrace zoal inhoudt.

Geen race met heuse 2 CV-tjes op de weg; ook geen race met echte eenden.
Nee, een heuse badeendjesrace met maar liefst 4000 eendjes die vanaf de Voetgangersbrug achter park Vroonhoven met elkaar de strijd aangaan tot voorbij de Dommelbrug Veerstraat nabij het Oranjeveld.
Dat vindt plaats op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018, vanaf 14.00 uur.

Voorbij de brug worden ze keurig opgevangen in de fuik en de eerste 40 die daar door heen gaan, komen in aanmerking voor leuke prijzen.
Waaronder een aantal geldprijzen 300, 200, 100 Euro,een boodschappencheque van PLUS Verhoeven , en ook diverse cadeaus van Thermae, winkels en horeca etc etc.

Voordat het zover is moeten er eerst nog in totaal 4.000 loten worden verkocht; de nummers op de loten komt overeen met de nummers op de eendjes.

Elk lot kost 3,00 Euro; daarvan gaat de helft naar de lotenverkopende verenigingen.
De verdere netto opbrengst gaat naar vier lokale goede doelen; t.w. Sint Nicolaas Comité, Kindervakantie(spel)weken, Stichting 2109 en Stichting MeeDoen Werkt. Een 15-tal verenigingen overweegt serieus er de schouders onder te zetten.

Tussen Harmonie PHEV en Buurtvereniging Gehurterbij ontstond tijdens de bijeenkomst al spontaan een heuze wedloop; wie gaat er voor hoeveel c.q. de meeste loten?
De vereniging die de meeste loten verkoopt en/of hiervoor de origineelste manier bedenkt komt nog in aanmerking voor een extra bonus.

Op de website www.luckyduckrace.nl staat binnenkort vermeld welke verenigingen met de verkoop gaan starten.
Op verzoek van menige club wordt er deze 4de editie van de LDR eerder begonnen met het beschikbaar stellen van de loten; vanaf 20 november zijn ze beschikbaar.

Er vinden namelijk in de komende maanden de nodige evenementen en festiviteiten plaats waarop de loten gemakkelijk aan de man/vrouw kunnen worden gebracht. Iedereen kan daar alvast rekening mee houden.

Voor ondernemingen bestaat nu bovendien zo ook de mogelijkheid om met kerst de medewerkers te verrassen met een heus Lucky Duck Race lot (bijvoorbeeld in het Kerstpakket);
daarmee worden goede doelen en verenigingen gesteund; tevens is er een kans op leuke prijzen.

Mochten verenigingen alsnog enthousiast zijn geraakt om mee te gaan verkopen om de clubkas te spekken?
Aanmelden kan nog steeds via info@luckyduckrace.nl of door te bellen naar Richard Kok 06-41901060

Met verEENDe krachten gaan we er een spetterend evenement van maken!


Afbeelding